O nouă hartă și un bundle își fac apariția în Apex Legends

Autor: Vlad Ionescu | 20.05.2021
O nouă hartă și un bundle își fac apariția în Apex Legends
Foto: Electronic Arts

După ce a reușit să devină unul dintre cele mai populare titluri Free-to-Play de pe piața jocurilor video, depășind borna de 100 de milioane de utilizatori unici, Apex Legends continuă să le ofere gamerilor actualizări și conținut interesant. Cele mai recente actualizări pentru Apex Legends vin cu o nouă hartă introdusă în titlu, respectiv un set bundle pentru un erou, ce conține o serie de skin-uri și monede.

Modul Arenas se bucură de o nouă hartă, odată cu introducerea stației termice, ce le oferă gamerilor un mediu de joc plin de lavă. Aici, eroii sunt capabili să navigheze în jurul hărții și să escaladeze clădiri înalte, folosindu-se astfel de atributele proprii. Arenas este o abordare diferită folosită de producător, care a “virat” de la Battle Royale spre un mod de joc mai distractiv, acolo unde două echipe din trei se luptă pentru supraviețuirea pe hartă.

Noul bundle costă 20 de dolari și vine cu mai multe beneficii!

Pe lângă noul „loc de joacă”, producătorul Apex Legends a introdus și un nou bundle: Mirage Edition. Ediția specială este acum disponibilă pentru achiziție și vine cu un skin Mirage exclusiv, o nouă imagine pentru arma Volt SMG, cât și o insignă nouă pentru arme și monede Apex. Pentru a obține aceste obiecte, utilizatorii sunt nevoiți să plătească suma de 19,99$.

Skin-ul Show Stopper are un aspect de cowboy, cu mustață și vizior, și este o combinație reușită între look-urile lui Soldier 76 și McCree (din Overwatch). De asemenea, skin-ul schimbă aspectul SMG pentru a se potrivi cu armura lui Mirage. Un alt element din set constă în 1.000 de monede Apex, suficiente pentru a achiziționa un abonament de sezon.

Această ediție este disponibilă pentru toate platformele jocului, inclusiv Origin, Steam și magazinele Microsoft și PlayStation.

Sursa: DotEsports.com

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News