One Night in Karazhan este următoarea aventură Hearthstone

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2016
One Night in Karazhan este următoarea aventură Hearthstone

Blizzard Entertainmant a dezvăluit One Night in Karazhan, o nouă aventură Hearthstone care îi propulsează pe jucători în turnul lui Medivh, Karazhan, pentru a trăi o experienţă magică. Fiind cel mai puternic mag din Azeroth, îndemânarea lui Medivh în arta magiei este surclasată numai de pasiunea lui pentru petreceri extravagante, acesta fiind dispus să cheltuiască oricât pentru a-şi distra copios invitaţii.

Odată ajuns la petrecere, vei observa ca Medivh lipseşte, iar colecţia lui de obiecte magice îşi face de cap prin castel. Este datoria ta şi a lui Moroes, majordomul de încredere al lui Medivh, să ţii petrecerea sub control şi să găseşti gazda, în timp ce te bucuri totuşi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cu o serie de personaje interesante, o nouă locaţie şi 45 de cărţi noi pe care le poţi adăuga colecţiei tale, One Night in Karazhan promite să fie este o aventură de ţinut minte.

Petrecerea începe pe 12 august 2016 pe PC-uri Windows şi Mac, pe tablete iOS, Android şi Windows, cât şi pe telefoane mobile iOS şi Android, iar cele patru părţi ale aventurii One Night in Karazhan vor fi disponibile săptămânal (câte una pe săptămână).

One Night in Karazhan va fi disponibil prin intermediul magazinului din joc pentru 17,99€ (PC/Mac/Android) / 19,99€ (iOS), sau fiecare parte separat pentru 700 gold sau 5,99€ (PC/Mac/Android) / 6,99€ (iOS), dar şi în diverse bundle-uri mai avantajoase în funcţie de achiziţiile anterioare.

La lansare, toţi jucătorii de Hearthstone vor putea accesa o misiune prolog gratuită, obţinând astfel două cărţi de joc noi. În plus, cei care achiziţionează toată aventura în prima săptămână de la lansare vor primi un spate de carte special.

One Night in Karazhan

One Night in KarazhanOne Night in Karazhan

One Night in KarazhanOne Night in Karazhan

One Night in KarazhanOne Night in Karazhan

Urmărește Go4Games.ro pe Google News