Abonamentul Prime Gaming oferă un nou skin gratuit în Apex Legends

Autor: Vlad Ionescu | 13.05.2021
Abonamentul Prime Gaming oferă un nou skin gratuit în Apex Legends
Foto: Electronic Arts

După ce a reușit să se impună în domeniul destul de competitiv al jocurilor de tip Battle Royale, Apex Legends vine cu o nouă surpriză pentru jucători: un nou skin pentru noul personaj Valkyrie. Acest skin este disponibil exclusiv utilizatorilor ce s-au abonat la serviciul Prime Gaming oferit de Amazon. Este vorba despre skin-ul Punk Rocket pentru Valkyrie, deja devenit foarte popular în rândul gamerilor.

Pentru a obține noul skin pentru Valkyrie este necesar să accesați pagina Apex Legends din Prime Gaming, iar acolo să vă conectați cu contul propriu de Twitch. Apoi, puteți revendica gratuit acest skin, care va apărarea în inventarul din joc următoarea dată când veți porni Apex Legends.

În anul 2021, Electronic Arts a oferit lunar câte un skin exclusiv

Acesta este cel de-al cincilea skin exclusiv oferit prin Prime Gaming în 2021, cu unul lansat în fiecare lună a acestui an. Astfel, skin-urile anterioare le-au aparținut eroilor Wraith (Queen of Hearts), Fuse (Freedom Fighter), Octane (Adrenaline Affliction) și Caustic (Cold Blooded). Prin această metodă, producătorul oferă conținut exclusiv utilizatorilor ce au ales să se aboneze la serviciul Prime Gaming.

Valkyrie este în prezent unul dintre cele mai jucate personaje din Apex Legends, eroina având o mulțime de puteri ofensive. Afterburners, VTOL Jets și Skyward sunt cele mai importante abilități speciale ale lui Valkyrie, care își dorea să pășească în lumea Apex Legends încă din copilărie. Înainte de a adăuga personajul în joc, producătorul le-a oferit gamerilor și un nou episod din seria Stories from Outlands, prin intermediul căruia este prezentată copilăria lui Valkyrie.

Dezvoltată de Amazon, platforma Prime Gaming are un preț de 5,99$ dolari pe lună, iar primele șapte zile de probă sunt complet gratuite. De asemenea, pe lângă exclusivități în diferite jocuri, utilizatorii au acces și la o listă de filme și seriale.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News