Primul turneu naţional de League of Legends şi-a desemnat câştigătorii

Autor: Cosmin Aionita | 25.11.2016
Primul turneu naţional de League of Legends şi-a desemnat câştigătorii

Primul mare turneu de League of Legends din România, adus în premieră în ţara noastră de Riot Games şi ESL România, a reunit faţă în faţă, pe lângă jucători profesionişti, cu experienţă în turnee internaţionale, şi o serie de tineri fani ai celebrului joc, aflaţi pentru prima oară într-o competiţie profesionistă de eSports.

Dintre cele peste 200 de echipe înscrise, Great! Team şi Nexus Gaming au au reuşit să parcurgă drumul până în finala turneului, disputându-şi titlul de campioană naţională. Cele două echipe s-au înfruntat, în etapa offline a turneului, în faţa a câteva sute de oameni prezenţi la Auditorium Pallady şi a altor câteva zeci de mii care au urmărit finala live, pe postul de televiziune Utv sau pe platforma de streaming video Twitch.

Nexus Gaming

După mai bine de două ore şi două meciuri strânse, Nexus Gaming a devenit câştigătoarea trofeului de campioana naţională la League of Legends. Echipa îşi adaugă astfel în palmares acest titlu, după ce a reprezentat anul acesta România la campionatul Mondial de Sporturi Electronice din Jakarta (Indonezia) şi în seminafinalele GeForce Cup din Varşovia (Polonia).

Premiile primului turneu naţional de League of Legends au fost de 4000€, jumătate din sumă revenind campioanei, 1000€ ocupantei locului doi, restul sumei împărţindu-se în două premii pentru ocupantele locurilor III si IV.

Înregistrarea integrală a primului turneu naţional de League of Legends poate fi urmărită mai jos:

/a>

Urmărește Go4Games.ro pe Google News