Producătorii Apex Legends vor să recompenseze jucătorii ce au pierdut împotriva trișorilor

Autor: Vlad Ionescu | 08.04.2021
Producătorii Apex Legends vor să recompenseze jucătorii ce au pierdut împotriva trișorilor
Foto: Respawn Entertainment

Respawn Entertainment are în vedere introducerea de metode pentru a compensa jucătorii de Apex Legends ce au suferit înfrângeri în meciuri disputate împotriva trișorilor, pierzând astfel puncte RP.

Producătorii lui Apex Legends caută măsuri prin care ar putea oferi o  compensație pentru înfrângerile suferite în fața “codaților” din joc. Dezvoltatorii iau, de asemenea, măsuri pentru a lupta împotriva hackerilor, deoarece o anchetă recentă împotriva apariției trișorilor în meciurile ranked a dus la un val masiv de interdicții.

Acum câteva săptămâni, Respawn a anunțat faptul că peste 700 de gameri au fost interziși în Apex Legends pentru hacking în meciurile ranked, începând de la divizia Gold și până la Predator. Evident, este scandalos că unii dintre jucătorii de top s-au dovedit a fi trișori, dar acest gen de lucruri nu ar trebui să fie surprinzătoare, având în vedere că jocul de tip Battle Royale dezvoltat de Respawn Entertainment este gratuit.

Jucătorii ce au jucat împotriva trișorilor pot primi RP-ul înapoi!

Înfrângerile suferite împotriva adversarilor “codați” din Apex Legends este frustrantă, mai ales în meciurile ranked, deoarece jucătorii pierd RP prețioase din cauza unor circumstanțe pe care nu le pot controla. Din fericire, Respawn Entertainment a admis problema și are în vedere o posibilă compensare pentru jucătorii ghinioniști a căror experiență a fost afectată de hackeri. Unul dintre producători a dezvăluit că Respawn ar putea introduce o caracteristică care le-ar reda jucătorilor RP-ul pierdut dacă, în meciurile lor ranked au fost prezenți și trișori. În plus, jucătorii care sunt ajutați de coechipieri “codați” ar putea fi pedepsiți pentru acest tip de joc fraudulos.

Există și alte probleme în Apex Legends care necesită o reacție imediată din partea celor de la Respawn Entertainment. Destul de recent, jucătorii au descoperit o problemă serioasă, capabilă să-i lase pe jucători fără toate item-urile din inventar. Una dintre victime, de exemplu, a pierdut skin-uri și costume în valoare de 2000 de dolari după ce și-a conectat contul EA la versiunea de Xbox a jocului.

Surse: IGN

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News