Sezonul 9 din Apex Legends va aduce conținut din Titanfall

Autor: Vlad Ionescu | 05.04.2021
Sezonul 9 din Apex Legends va aduce conținut din Titanfall

Noutăți despre sezonul 9 al Apex Legends au fost anunțate de Chad Grenier, Game Director-ul jocului, pe Twitter, înainte de lansarea programată pentru luna mai. Astfel, conform noilor informații publicate chiar de către regizor, fanii ar trebui să se aștepte la mult conținut preluat din seria Titanfall, ce-și va face apariția și în sezonul 9 al Apex Legends.

Aceasta este o veste mare pentru fanii Respawn Entertainment, care așteptau cu nerăbdare mai mult conținut din Titanfall într-un format Battle Royale. Titanfall este principala serie a studioului Respawn Entertainment, care cuprinde două titluri principale. Este vorba despre first person shootere în care jucătorii controlează piloții care pot actiona fie pe cont propriu, fie la bordurile unor roboti gigantici, titani mecanici, pentru a controla pe câmpul de luptă. Titanfall 2 a beneficiat, de asemenea, de o campanie single player bazată pe poveste.

Apex Legends progresează spre sezonul 9, deși actualul sezon a fost introdus recent

În timp ce sezonul cu numărul 8 din Apex Legends se simte încă destul de proaspăt, fiind lansat abia în februarie 2021, o parte din echipa de dezvoltare lucrează deja la următoarea actualizare de conținut. În timp ce sezonul 8 l-a introdus pe Fuse drept personaj jucabil, sezonul 9 l-ar putea aduce pe mult așteptatul Blisk. Blisk a fost antagonistul campaniei single player din Titanfall 2, iar mulți fani au speculat că personajul va fi introdus cândva și în Apex Legends. Și, având în vedere tweet-ul lui Chad Grenier, aceste speranțe sunt pe cale să devină realitate.

Noul sezon al Apex Legends ar urma să înceapă pe 4 mai 2021.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News