PUBG: Battlegrounds – harta Rondo este disponibilă acum, alături de un scurtmetraj cu actorul din Squid Game

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2023
PUBG: Battlegrounds – harta Rondo este disponibilă acum, alături de un scurtmetraj cu actorul din Squid Game
Foto: Krafton

Odată cu apariția update-ului 27.1, începe o nouă etapă pentru jocul PUBG: BATTLEGROUNDS. Jucătorii pot „sări” deja în Rondo, cea de-a zecea hartă lansată în joc. Versiunea Rondo pentru PC este deja disponibilă, urmând ca varianta pentru console să-și facă apariția pe 14 decembrie.

Rondo – Harta PUBG: BATTLEGROUNDS cu cea mai mare zonă de luptă

Rondo, cunoscută și sub numele de Ground of Honor, este cea mai nouă hartă 8 x 8, oferind cea mai mare suprafață jucabilă din joc de până acum. Această hartă extensibilă este împărțită în două regiuni distincte, fiecare oferind o atmosferă unică ce combină jocul obișnuit cu strategii inovatoare. Rondo introduce un fir narativ nou și posibilități extinse pentru elementele de bază ale PUBG: BATTLEGROUNDS. Cu noile sale caracteristici și conținut, oferă o experiență dinamică și captivantă în fiecare joc.

Rondo iese în evidență în PUBG: BATTLEGROUNDS cu relieful său divers, de la lacuri liniștite și plantații de bambus în sud-vest, până la creste muntoase în nord-est. Zone impresionante precum frumosul sat înverzit Yu Lin, grădina Tin Long, bogată în cascade, și arhitectura de pe malul râului Mey Ran oferă opțiuni strategice variate. Zgârie-norii din orașul Jadena și străzile sale iluminate cu neoane promit lupte urbane intense, în timp ce fabrica NEOX creează scenarii de luptă unice. Zonele suplimentare, cum ar fi Rin Jiang, Jao Tin și Stadionul, au propriile provocări. Printre caracteristicile inovatoare ale hărții se numără bambusul destructibil ce oferă profunzime tactică și și un avion inițial suplimentar, pentru mai multe opțiuni de aterizare. Rondo adaugă și arma JS9, un pistol-mitralieră de 9 mm, ideală pentru luptele de aproape.

PUBG Rondo
Foto: Krafton

PUBG | GROUND OF HONOR: RONDO – un nou scurtmetraj de la Sam Hargrave

Krafton a lansat și un clip video live action pentru Rondo, intitulat PUBG | GROUND OF HONOR: RONDO. Regizat de Sam Hargrave, regizorul filmelor Extraction și Extraction 2, acesta îi reunește în rolurile principale pe Daniel Wu (The Man with the Iron Fists, Tomb Raider, Reminiscence) și pe Lee Jung-Jae (Squid Game). Daniel Wu joacă rolul lui Alpha, luptând pentru supraviețuirea întregii echipe, în timp ce Lee Jung-Jae este Beta, căutând răzbunare pentru moartea fratelui său, cauzată de echipa Alpha. Scurtmetrajul prezintă în mod evocator esența noii hărți prin confruntarea intensă dintre acești doi adversari formidabili.

Recompense pentru jucători

Pentru a marca lansarea hărții Rondo, noul Survivor Pass: Rondo este acum activ. Odată cu această actualizare, sistemul de recompense a fost modernizat, introducând diverse recompense noi în Survivor Pass, precum G-COIN, Schematics, Survivor’s Chests și Artisan Tokens. Noile articole apărute în Rondo din colaborarea cu actorii Daniel Wu ca Alpha și Lee Jung-Jae drept Beta vor fi disponibile pentru jucătorii care joacă pe PC până pe 6 martie 2024 și pentru cei care joacă pe console până pe 14 martie 2024.

Sursa: Krafton

Urmărește Go4Games.ro pe Google News