PUBG Lite soseşte şi pe PC, va fi gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2019
PUBG Lite soseşte şi pe PC, va fi gratuit
Foto: PUBG Corp.

După ce au lansat PUBG Lite, o versiune mult mai “prietenoasă” din punctul de vedere al resurselor hardware consumate, pentru dispozitivele mobile, cei de la PUBG Corporation se pregătesc să facă acest pas şi pe PC. O versiune PUBG Lite Beta este deja disponibilă, momentan doar în Tailanda, producătorii urmând să se folosească de acest test pentru a determina dacă PUBG Lite, în versiunea sa pentru PC, este un produs viabil şi pentru alte regiuni ale lumii.

Scopul PUBG Lite este de a livra experienţa Battle Royale din PlayerUnknown’s Battlegrounds într-o formă mai accesibilă pentru cei care nu deţin computere de ultimă oră sau folosesc laptop-uri. De altfel, cerinţele de sistem pentru beta-ul PUBG Lite sunt foarte modeste, după cum puteţi vedea şi în imaginea de mai jos.

PUBG Lite

PUBG Lite va fi un produs de sine stătător, diferit de jocul principal PlayerUnknown’s Battlegrounds, şi va avea propria echipă producătoare dedicată, ce va crea conţinut suplimentar exclusiv pentru această ediţie a jocului. Mai mult, spre deosebire de fratele său mai mare, PUBG Lite va fi distribuit în mod gratuit, în regim Free-to-play.

Versiunea beta de PUBG Lite lansată în Tailanda oferă harta Erangel, jucabilă în modul TPP (Solo/Duo/Squad).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News