PUBG va primi două hărți noi și un Miramar remasterizat

Autor: Vlad Ionescu | 27.05.2021
PUBG va primi două hărți noi și un Miramar remasterizat

PUBG rămâne unul dintre cele mai populare titluri la momentul actual, iar fanii jocului se vor putea bucura în curând de două noi hărți introduse, cât și de un remaster al hărții Miramar. Printr-o postare realizată pe blogul oficial, dezvoltatorii jocului au dezvăluit planurile pentru anul 2021, care includ și aceste noi actualizări de hărți.

Remasterizarea hărții Miramar va implica utilizarea unor tehnologii noi: astfel, jucătorii se pot aștepta la modificări ale terenului, cu noi texturi și amenajări. De asemenea, conform producătorilor, unele obiecte inutile vor fi eliminate de pe hartă.

În anul 2020, studioul producător a lansat trei hărți pentru fanii PUBG: Karakin, Paramo și Haven. Hărțile au fost de dimensiuni destul de mici, iar dezvoltatorii le-au lansat mai mult pentru teste, devenind astfel conștienți de ceea ce comunitatea PUBG își dorește.

PUBG
Foto: Krafton

Kiki și Tiger sunt noile hărți ce vor fi introduse în PUBG!

Cât despre noile hărți pregătite pentru titlul veteran al scenei Battle Royale, acestea vor avea dimensiuni de 8 kilometri pătrați și vor fi denumite Tiger și Kiki. Harta Tiger va fi lansată după modificarea hărții Miramar și va fi amplasată pe un teren agricol, cu drumuri de țară. Totuși, aceste informații fac referință la doar o parte a hărții, iar terenul principal ar putea fi diferit, cu o altă suprafață. Viitoarea hartă Tiger va avea și o nouă particularitate: aici, jucătorii vor putea face respawn după ce au fost eliminați de adversari.

PUBG
Foto: Krafton

Cât despre harta Kiki, aceasta va fi lansată spre sfârșitul anului 2021 și va avea un aspect mai modern, spre deoserbire de restul hărților disponibile acum în PUBG. Kiki este amplasată într-un oraș cu zgârie-nori, metrou și clădiri subacvatice, oferindu-le gamerilor un cadrul de joc inedit.

PUBG
Foto: Krafton

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News