Radical Heights, un nou joc multiplayer de la părinţii lui LawBreakers

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2018
Radical Heights, un nou joc multiplayer de la părinţii lui LawBreakers

LawBreakers a fost proiectul de suflet al cunoscutului designer Cliff Bleszinski, un shooter multiplayer ce şi-a dorit să amintească de Unreal Tournament. Din păcate, studioul BossKey Productions şi-a ales probabil cea mai nepotrivită perioadă pentru a lansa LawBreakers, jocul făcându-şi apariţia după Overwatch, fiind astfel complet eclipsat de shooter-ul celor de la Blizzard Entertainment.

Astfel, chiar dacă cei de la BossKey Productions tocmai au anunţat că vor întrerupe dezvoltarea de conţinut suplimentar pentru LawBreakers, studioul nu se dă bătut, oferind un nou titlu multiplayer PvP. Este vorba despre Radical Heights, un joc puternic inspirat de curentul Battle Royale actual (gen la care se aliniază şi titluri extrem de populare precum Player Unknown’s Battlegrounds şi Fortnite), însă cu o tematică tipică anilor ’80.

Radical Heights este disponibil chiar acum, în versiune Early Access, prin intermediul Steam, jocul fiind oferit în regim Free-to-play. Astfel, chiar dacă doritorii îl pot încerca în mod gratuit, Radical Heights include microtranzacţii, însă doar de ordin estetic, producătorii promiţând că vor continua să dezvolte jocul pe baza feedback-ului venit dinspre fani.

Cei cu adevărat pasionaţi pot alege să investească 13,99€ în pachetul Founder’s Pack pentru Radical Heights, care include o serie de bonusuri pe care le puteţi admira în imaginea de mai jos.

Radical Heights

Radical HeightsRadical Heights

Radical HeightsRadical Heights

Radical HeightsRadical Heights

Urmărește Go4Games.ro pe Google News