Red Dead Online, din decembrie la preț promoțional

Autor: Cosmin Aionita | 25.11.2020
Red Dead Online, din decembrie la preț promoțional
Foto: Rockstar Games

Rockstar Games a anunțat că, începând cu 1 decembrie 2020, Red Dead Online (porțiunea multiplayer din Red Dead Redemption 2) va fi disponibil și sub forma unui produs de sine stătător. Astfel, această variantă standalone de RD Online va putea fi achiziționată, de pe 1 decembrie, pe toate platformele prin intermediul PlayStation Store (PS4), Microsoft Store (Xbox One), Rockstar Games Launcher, Epic Games Store și Steam (ultimele trei pe PC).

Edițiile jocului pentru PlayStation 4 și Xbox One vor fi jucabile și pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X|S prin intermediul funcției de backwards compatibility.

Preț promoțional, cu acces la tot conținutul viitor

Astfel, pentru prima dată pentru cei care nu dețin deja Red Dead Redemption 2, acest jucători se vor putea bucura de tot ceea ce are de oferit componenta multiplayer, inclusiv accesul la toate update-urile de conținut ce urmează să fie lansate în viitor, inclusiv expansion-ul 10 Rank pentru Bounty Hunter Role, programat să își facă apariția săptămâna viitoare.

Această ediție de sine stătătoare a componentei multiplayer RD Online va putea fi achiziționată, în primă fază, la un preț promoțional echivalent cu 4,99$ / 4,99€ (cu o reducere de 75% față de costul complet). Această promoție introductivă va fi valabilă până pe 15 februarie 2021 și va include o opțiune de a debloca, contra cost, și modul Story din Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 a fost lansat în toamna anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 și Xbox One, ediția pentru PC făcându-și apariția un an mai târziu. Red Dead Online reprezintă componenta multiplayer online din Red Dead Redemption 2.

Sursa: Rockstar Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News