Riot Games anunță evenimentul Santinelele Luminii (Sentinels of Light)

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2021
Riot Games anunță evenimentul Santinelele Luminii (Sentinels of Light)
Foto: Riot Games

Riot Games anunță Santinelele Luminii (Sentinels of Light), un eveniment global care va avea impact asupra universului epic al francizelor League of Legends și Valorant. Dezvăluirea are loc prin intermediul unui puzzle web, pe care îl puteți accesa pe site-ul oficial al jocului.

Astfel, începând cu 8 iulie 2021, jucătorii vor fi invitați să exploreze noi experiențe în oricare dintre jocurile lor preferate de la Riot Games, precum League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics și Valorant.

De asemenea, evenimentul va cuprinde oportunități pentru jucătorii din întreaga lume de a avea un impact în cadrul comunităților locale prin intermediul Riot Games Social Impact Fund, al cărui ultim eveniment a strâns peste 7 milioane de dolari.

Sentinels of Light continuă epopeea în mai multe episoade, dupa ce a demarat în ianuarie cu revenirea lui Viego în clipul video Ruination. Posterul relevă protagoniști noi, precum Viego și Gwen, care s-au lansat la începutul anului, dar și campionii considerați deja clasici în League of Legends – Lucian, Senna și Thresh.

Figura enigmatică din partea de jos a posterului este prima imagine legată de viitorul campion “Lost Sentinel”, pe care Riot l-a anunțat încă din luna aprilie.

Riot Games promite că va reveni cu mai multe informații despre Akshan (numele lui Lost Sentinel) în cursul săptămânilor următoare, dar și cu noutăți legate de evenimentul Sentinels of Light.

Sentinels of Light
Foto: Riot Games

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News