Riot Games introduce un nou agent în Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 18.06.2021
Riot Games introduce un nou agent în Valorant
Foto: Riot Games

Riot Games a prezentat un nou agent ce urmează să fie introdus în Valorant, cunoscut sub numele de KAY/O, un robot ucigaș care debutează în Episodul 3 al jocului. Abilitățile agentului sunt foarte ofensive, KAY/O având capacitatea unică de a suprima inamicii și de a le face inutile abilitățile din joc. Cu acest nou personaj, dezvoltatorii le permit gamerilor să se bazeze pe schimburile de focuri propriu-zise în detrimentul strategiilor alternative.

Abilitățile și skill-urile lui KAY/O se doresc familiare pentru jucătorii cu experiență în alte titluri ale genului FPS. Robotul ucigaș are o grenadă de tipul flash și poate arunca un fragment exploziv, care odată lipit de podea, explodează de mai multe ori și provoacă daune aproape de 100% în centrul exploziei.

O altă abilitate a lui KAY/O îi permite să arunce o lamă care se lipește de prima suprafață pe care o atinge, explodând ulterior. Această abilitate a fost „descoperită” la începutul acestei luni, când fanii au observat o lamă ce pulsa, blocată într-o ladă pe site-ul A a hărții Breeze.

Abilitatea “Ultimate” a lui KAY/O îi va permite să emită un plus de de energie radiantă, blocând inamicii afectați pentru o scurtă perioadă de timp. Când este supraîncărcat de la utilizarea acestui “ultimate”, KAY/O se prăbușește, permițându-le colegilor de echipă să-l reînvie.

Prin introducerea acestui nou personaj jucabil, Riot Games își propune să readucă jucătorii la rădăcinile genului first person shooter, adăugând o serie de abilități foarte distractive. De asemenea, robotul ucigaș va funcționa bine în echipă cu un număr de alți agenți.

Sursa: AFK Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News