Riot Games oferă indicii despre noua hartă din Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 21.04.2021
Riot Games oferă indicii despre noua hartă din Valorant

Se pare că producătorul jocului Valorant este pe cale să le ofere gamerilor o hartă de sezon, plină cu elemente tropicale și soare. Printr-o postare pe Twitter, Riot Games a publicat o imagine cu o porțiune din hartă, alături de mesajul “Bine ați venit în paradis!”. Astfel, se pare că jocul este pe cale să le ofere utilizatorilor un mic paradis exotic. Conform unor leak-uri, harta va fi introdusă sub numele de „Breeze”.

Imaginea postată de producători pare foarte relaxantă, cu un pat de plajă amenajat fix lângă apă. Totuși, la o privire mai atentă, se pare că producătorii au introdus, de asemenea, un pahar de vin vărsat și câteva amprente în nisip, semne că un anumit personaj fie a fost răpit, fie a plecat în grabă. Pe pagina de Facebook VALORANT Vietnam a fost postat un videoclip cu această scenă, iar pe lângă muzica tropicală, s-au auzit și gloanțele trase în fundal.

Riot Games a început deja să prezinte această plajă pe hărțile deja existente în joc, unele pancarte și mesaje având textul „Visit Breeze”. De asemenea, încă de luna trecută, Valorant Express a găsit indiciile unei tematici tropicale în fișierele titlului. Datorită faptului ca mai sunt doar șase zile pentru a finaliza lupta din cel de-al doilea episod, actul al doilea al titlului, producătorii vor fi nevoiți să facă un anunț foarte curând referitor la noutățile ce vor sosi în Valorant.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News