Valorant primește un nou agent și noul Battle Pass pentru episodul 2: actul 2

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2021
Valorant primește un nou agent și noul Battle Pass pentru episodul 2: actul 2

Actul 2 din cel de-al doilea sezon al jocului Valorant începe de astăzi, 3 martie 2021, și va marca debutul unui nou agent: Astra, cel de-al 15-lea astfel de personaj jucabil din titlul celor de la Riot Games.

Noul agent din Valorant: Astra

Startul celui de-al doilea episod din Act 2 este sinonim cu adăugarea în Valorant a celui de-al 15-lea agent jucabil, numit Astra. Aceasta canalizează puterile cosmosului pentru a manipula fluxul fiecărei bătălii. Agentul Astra, a cărei înfățișare este inspirată de afrofuturism, aduce un set nou de abilitați și o perspectivă complet diferite de orice a fost disponibil în joc până acum. Abilitățile Astrei funcționează diferit față de cele ale celorlalți agenți.

Jordan „Riot Wrekz” Anton, designer în cadrul echipei de la Riot Games, a declarat următoarele:

Tema spațiului a fost o mare inspirație pentru designul ei. Jocul Astrei s-a dezvoltat sub forma unei abilități unice și versatile, care îi oferă posibilitatea de a avea o abordare diferită a situațiilor față de ceilalți agenți ai noștri.

Battle Pass

Noul Act înseamnă și un nou Battle Pass. Împreună cu Astra, Valorant va primi noul Battle Pass din Episodul 2 Act 2, care va include 50 de niveluri diferite pline de surprize pentru jucători (cum ar fi skin-uri noi, brelocuri pentru arme, cărți de identitate, spray-uri etc.). Cei care termină nivelurile mai devreme vor beneficia de câteva bonusuri la final. Jucătorii care doresc mai multe recompense decât cele oferite gratuit pot achiziționa Battle Pass-ul Premium (în schimbul a 1.000 VP) și pot obține și mai multe obiecte cosmetice de colecție.

Prime // 2.0

Prime // 2.0, la rândul său disponibil începând de astăzi, este versiunea din acest an a Prime Set, lansat inițial în 2020. Include modele noi, dar și funcții actualizate.

Au fost adăugate skin-uri noi pentru Phantom, Frenzy, Bucky, Odin și Melee (Karambit) și vor fi disponibile în magazinul din joc până pe 17 martie 2021. Skin-urile Prime // 2.0 pot fi cumpărate fie individual, fie într-un pachet și pot fi achiziționate numai cu VP.

Valorant poate fi jucat pe PC, în mod gratuit.

Sursa: Riot Games

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News