Rocket Arena, un nou first person shooter multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2019
Rocket Arena, un nou first person shooter multiplayer

Vă mai aduceţi aminte de Rocket Arena, MOD-ul pentru Quake care forţa toţi participanţii la un meci multiplayer să utilizeze doar lansatoarele de rachete? Iată că, după mulţi ani, acest concept va fi adus la viaţă încă o dată de publisher-ul Nexon şi studioul Final Strike Games într-un nou joc, denumit foarte simplu: Rocket Arena.

În noul Rocket Arena, accentul va fi pus pe confruntările dintre două echipe de căte trei jucători fiecare, aceştia urmând să aibă posibilitatea de a alege dintre mai multe personaje jucabile, fiecare cu propriile abilităţi şi stil de joc. Bătăliile vor avea loc în aşa-numita World of Crater, în cadrul Rocket Championship Tour şi se vor desfăşura pe hărţi precum o colonie subacvatică, un refugiu tropical al piraţilor, jungle misterioase, un regat îngheţat sau o pustietate împânzită de scehelte de dinozauri.

După cum puteţi vedea şi din secvenţele de mai sus, acest nou Rocket Arena va utiliza un stil artistic mult mai “prietenos” decat MOD-urile pentru titlurile Quake mai vechi, urmând să pună la dispoziţia jucătorilor şi un mod de joc cooperativ, în care aceştia vor avea ocazia să se confrunte cu RocketBots, oponenţi controlaţi de AI.

Conform site-ului oficial al jocului, Rocket Arena îşi va face apariţia pentru PC (prin intermediul Steam) şi Xbox One. O sesiune beta se va desfăşura în perioada 23 – 29 mai 2019, cei interesaţi să ia parte la acest beta având posibilitatea de a se înscrie aici.

Rocket Arena

Rocket ArenaRocket Arena

Rocket ArenaRocket Arena

Rocket ArenaRocket Arena

Rocket ArenaRocket Arena

Urmărește Go4Games.ro pe Google News