Secvențe noi din Skull and Bones, jocul cu pirați realizat de Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 13.09.2022
Secvențe noi din Skull and Bones, jocul cu pirați realizat de Ubisoft
Foto: Ubisoft

“Ubisoft Forward” a adus și trailere noi pentru Skull and Bones, jocul multiplayer cu pirați și elemente de survival așteptat în toamna acestui an.

Dezvoltat de echipa Ubisoft Singapore în colaborare cu studiourile Ubisoft Belgrad, Berlin, Blue Byte, Chengdu, Kiev, Montreal, Paris, Filipine, Pune, Shanghai și Sofia, Skull and Bones își invită jucătorii să devină veritabili lideri ai piraților din Oceanul Indian. Pentru a atinge acest obiectiv, jucătorii trebuie să câștige Infamy, ce va putea fi obținut de pe urma bătăliilor navale, contractelor ce trebuie duse la bun sfârșit sau expedițiilor riscante.

Jocul va include și o importantă componentă de survival și crafting: gamerii vor fi nevoiți să strângă resurse și să stea la pândă pe rutele de comerț pentru a ataca nave ce transportă bogății. Odată ce nivelul de Infamy o va permite, jucătorii vor putea apela la sistemul de crafting pentru a-și crea și personaliza propriile flote.

Inspirat de perioada de la sfârșitul secolului al XVII-lea, numită cea de-a doua Epocă de aur a pirateriei, acțiunea din Skull and Bones se va desfășura în Oceanul Indian, numeroase imperii, facțiuni și organizații disputându-și supremația asupra acestor ape.

Deși va putea fi abordat în întregime și în mod solo, Skull and Bones încurajează cooperarea cu prietenii: până la trei jucători vor putea aborda misiunile în mod co-op. Mai mult, poate fi activat și modul PvP, în care vă veți putea înfrunta direct cu ambarcațiunile controlate de alți jucători.

Skull and Bones va primi conținut suplimentar post-lansare pentru câțiva ani, jocul urmând să fie îmbogățit cu activități, povești si provocări noi, ce vor fi oferite în mod gratuit pentru toți jucătorii.

Skull and Bones va fi lansat pe 8 noiembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect) și Google Stadia. Jocul va include progresie cross-platform și cross-play între toate aceste platforme.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News