Skull and Bones: multiplayer open world cu pirați. Când se lansează jocul de la Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 11.07.2022
Skull and Bones: multiplayer open world cu pirați. Când se lansează jocul de la Ubisoft
Foto: Ubisoft

În cadrul celui mai recent episod “Ubisoft Forward”, publisher-ul a confirmat că jocul Skull and Bones va fi lansat pe 8 noiembrie 2022. Jocul este descris drept o aventură piraterească multiplayer, cu elemente de survival, ce va include progresie cross-platform și cross-play între toate platformele pe care urmează să fie disponibil: PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect) si Google Stadia. Jocul va fi inclus și în abonamentele Ubisoft+ pentru PC și Stadia.

Dezvoltat de echipa Ubisoft Singapore în colaborare cu studiourile Ubisoft Belgrad, Berlin, Blue Byte, Chengdu, Kiev, Montreal, Paris, Filipine, Pune, Shanghai și Sofia, Skull and Bones își invită jucătorii să-și ia destinele în propriile mâini și să devină un veritabil lider al piraților din Oceanul Indian. Pentru a-și atinge acest obiectiv, jucătorii trebuie să câștige Infamy, ce va putea fi obținut de pe urma bătăliilor navale, contractelor ce trebuie duse la bun sfârșit sau expedițiilor riscante.

Jocul va include și o importantă componentă de survival și crafting: gamerii vor fi nevoiți să strângă resurse și să stea la pândă pe rutele de comerț pentru a ataca nave ce transportă bogății. Odată ce nivelul de Infamy o va permite, jucătorii vor putea apela la sistemul de crafting pentru a-și crea și personaliza propriile flote.

Inspirat de perioada de la sfârșitul secolului al XVII-lea, numită cea de-a doua Epocă de aur a pirateriei, acțiunea din Skull and Bones se va desfășura în Oceanul Indian, numeroase imperii, facțiuni și organizații disputându-și supremația asupra acestor ape.

Deși va putea fi abordată în întregime și în mod solo, aventura din Skull and Bones încurajează cooperarea cu prietenii: până la trei jucători vor putea aborda misiunile în mod co-op. Mai mult, poate fi activat și modul PvP, în care vă veți putea înfrunta direct cu ambarcațiunile controlate de alți jucători.

Conform promisiunilor oferite de producători, Skull and Bones va primi conținut suplimentar post-lansare pentru câțiva ani, jocul urmând să fie îmbogățit cu activități, povești si provocări noi, ce vor fi oferite în mod gratuit pentru toți jucătorii.

Skull and Bones va fi lansat pe 8 noiembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect) și Google Stadia. Jocul va fi disponibil în două ediții: Standard și Premium. Acest Premium Edition va include „The Ballad of Bloody Bones Collection”, o selecție de item-uri cosmetice pentru personaj și nave, două misiuni suplimentare, un art book și coloana sonoră în format digital, precum și un token „Smuggler Pass”.

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Skull and Bones vor primi pachetul “Highness of the High Sea Pack”, ce include “Notoriety Garb Captain Outfit” și “Coronation Firework”.

Skull and Bones
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News