Skull and Bones va beneficia de un test Open Beta înainte de lansare. Detalii despre conținutul endgame și sezoanele post-lansare

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2024
Skull and Bones va beneficia de un test Open Beta înainte de lansare. Detalii despre conținutul endgame și sezoanele post-lansare
Foto: Ubisoft

Ubisoft a dezvăluit conținutul de tip “endgame” pe care jucătorii de Skull and Bones îl vor putea experimenta după completarea campaniei din acest titlu, precum și conținutul post-lansare pregătit de companie pentru acest joc.

Conținutul post-lansare va aduce lupte împotriva unor pirați legendari, precum Philippe La Peste sau frații gemeni Hubac, dar și noi World Events, de a căror rezolvare va depinde extinderea propriului imperiu pirateresc.

Fiecare nou sezon de conținut va aduce nave și echipamente exclusive, pe care le veți putea organiza în loadout-uri, absolut necesare pentru a face față amenințărilor venite din partea noilor pirați legendari, pe care va trebuie să îi înfruntați la finalul fiecărui astfel de sezon. Iar confruntarea și înfrângerea convoaielor de negustori, a navelor de război sau a monștrilor marini sunt doar câteva dintre noile World Events pregătite pentru perioada post-lansare.

În privința conținutului de tip “endgame”, Skull and Bones va permite să treceți, din subordinea anumitor Kingpins, la nivelul de egal al acestora, trădându-i în încercarea de a dobândi controlul asupra Oceanului Indian. Veți avea ocazia de a deveni conducătorul organizației The Helm, colosul ce controlează contrabanda de-a lungul și de-a latul oceanului, dar și de a cuceri și controla fabricile de pe teritoriul oceanului. Astfel, vă veți putea crește profiturile, dar și menține controlul strict asupra rutelor comerciale. Iar pentru a vă menține imperiul funcțional, veți fi nevoiți să faceți față și noilor activități de tip “Legendary Heists” și “Hostile Takeovers”.

Iar pentru amatorii de activitati PvP, Skull and Bones promite moduri de joc precum “Helm Wagers” și “Cutthroat Cargo”, concepute după modelul “câștigurile mari implică riscuri și mai mari”. Spre exemplu, pornirea în căutarea unei comori ascunse, cu ajutorul unui teasure map, va plasa o mare țintă pe propria navă, toți ceilalți pirați dorindu-și câștigurile asociate cu găsirea comorii.

Fiecare sezon nou va aduce event-uri limitate ca perioadă de participare, în care va trebui să colaborați cu alți pirați, să completați obiective și să puneți mâna pe comorile aferente. Leaderboard-urile se vor reseta la începutul fiecărui sezon, iar noi recompense își vor face apariția, încurajând jucătorii să-și continue aventurile în Oceanul Indian.

Skull and Bones Open Beta
Foto: Ubisoft

Open Beta înainte de lansare

Ubisoft a confirmat, de asemenea, că Skull and Bones va beneficia de o sesiune de testare Open Beta, ce va fi deschisă către toți jucătorii interesați în perioada 8 – 11 februarie 2024, cu funcționalitate cross-play și cross-progression între toate platformele: PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect). Pe parcursul acestui Open Beta, jucătorii vor putea urca pana la Tier 6 de Infamy și câștiga până la cinci recompense exclusive, precum elemente cosmetice pentru corăbii, emote-uri, arme și un pet Pandal Lemur. Progresul înregistrat și recompensele dobândite în Open Beta vor putea fi preluate și în versiunea completă a jocului.

Dezvoltat de studioul Ubisoft Singapore, Skull and Bones va fi disponibil pe 16 februarie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect), cu funcționalitate cross-play și cross-progress între toate aceste platforme. Abonații la serviciul Ubisoft+ vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme, de pe 13 februarie.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News