Space Punks a intrat în Open Beta și poate fi jucat gratuit de toți doritorii

Autor: Cosmin Aionita | 21.04.2022
Space Punks a intrat în Open Beta și poate fi jucat gratuit de toți doritorii
Foto: Flying Wild Hog / Jagex

Studioul polonez Flying Wild Hog a dezvăluit mai multe detalii despre viitorul jocului Space Punks, cu ocazia intrării acestuia în faza de Open Beta. Astfel, începând de astăzi, Space Punks este disponibil în mod gratuit, în regim Free-to-play, pentru toți jucătorii.

Dezvoltat de studioul Flying Wild Hog din Cracovia, Space Punks este un ”free-to-play top-down full action role-playing game”, pe scurt ARPG, desfășurat într-un univers SF, unde jucătorii trebuie să-și croiască drumul către faimă și bogăție folosindu-și armele pentru a depăși diferite situații periculoase.

Noul update, care marchează startul Open Beta, este denumit “The Cracked One” și le oferă jucătorilor noi și veteranilor deopotrivă șansa de a se bucura de un gameplay îmbunătățit. Acesta include, pe lângă alte noutăți, opțiunea “Get-A-Job”, mecanism destinat celor care vor să sară direct în mijlocul acțiunii, dar și un sistem de crafting optimizat, care permite crearea de unelte și mai devastatoare decât cele întâlnite până acum.

Tot în noul update debutează și o caracteristică mult așteptată, “the Crack”, care aduce noi provocări și se adresează celor mai căliți jucători, sub forma de dungeon-uri interminabile. Gaura neagră numită “the Crack” îi invită pe jucători să călătorească dintr-o dimensiune în alta, explorând necunoscutul în încercarea de a atinge infinitul. Dimensiunile sunt disponibile în două variante: Common, în care jucătorii trebuie să elimine un număr fix de oponenți pentru a putea călători spre următorul tărâm, și Milestone, versiune în care jucătorii trebuie să găsească și să elimine boșii de nivel pentru a-și putea continua aventura. Noul update vine la pachet și cu multe alte îmbunătățiri care optimizează experiența de joc, producătorii promițând noi pachete de conținut dincolo de Open Beta.

Michał Kuk, șeful studioului Flying Wild Hog din Cracovia și totodată Game Director-ul jocului Space Punks, a declarat:

Lansarea jocului Space Punks în Open Beta reprezintă un nou pas major în procesul de dezvoltare a jocului, iar echipa este încântată să dezvăluie noi detalii care se adresează atât jucătorilor noi, cât și celor cu experiență. Prin introducerea “the Crack” am dat startul conținutului de tip endgame, atât de așteptat de comunitatea care a fost alături de noi încă din faza Early Access. Combinat cu îmbunătățirile aduse mecanismelor de bază , update-ul “The Cracked One” definitivează elementele centrale ale Space Punks. Vom continua să adăugăm conținut nou atât în Open Beta, cât și după, astfel încât jucătorii se pot aștepta la noi și noi experiențe!

Phil Mansell, CEO-ul Jagex, a adăugat:

Space Punks a marcat reușită după reușită în faza de Early Access și suntem încântați să colaborăm cu Flying Wild Hog pentru a aduce și mai mulți jucători în universul inedit pe care l-au creat. Dedicarea de care au dat dovadă în dezvoltarea unei experiențe care să încorporeze feedback-ul venit din partea jucătorilor în faza de Early Access se aliniază cu mentalitatea Jagex de a crea “Living Games”. Vom continua această colaborare de succes cu Flying Wild Hog pentru Space Punks și dincolo de Open Beta.

“The Cracked One” este al cincilea update major adus jocului Space Punks, lansat prin Epic Games Store în fază Early Access încă din vara anului trecut. Faza de Open Beta face disponibil jocul Space Punks în mod gratuit pentru toți jucătorii, astfel și mai mulți vânători de faimă și comori pot încerca acest univers inedit. Cei care doresc să susțină dezvoltarea jocului pot achiziționa în continuare Founders Pack din Epic Games Store, accesând acest link: www.epicgames.com/store/p/space-punks.

Space Punks Open Beta
Foto: Flying Wild Hog / Jagex

Sursa: Jagex

Urmărește Go4Games.ro pe Google News