Star Wars: The Old Republic – acum şi Free-to-Play

| 16.11.2012
Star Wars: The Old Republic – acum şi Free-to-Play

În această vară, din cauza scăderii numărului de abonaţi plătitori, Electronic Arts şi BioWare au decis să facă pasul către Free-to-Play cu Star Wars: The Old Republic. De la anunţul iniţial şi până la punerea în aplicare a acestei strategii s-au scurs însă câteva luni, abia acum MMORPG-ul din universul Star Wars devenind în sfârşit gratuit pentru toţi cei care doresc să-l încerce.

Versiunea Free-to-Play a lui Star Wars: The Old Republic permite avansarea gratuită a oricărei clase de personaje (din cele opt) până la nivelul 50, cu anumite limitări, acestea putând fi eliminate prin intermediul microtranzacţiilor. Limitările dintre versiunea plătită a jocului şi cea Free-to-Play pot fi consultate în această listă.

Decizia de a adopta modelul Free-to-Play a fost motivată şi de un sondaj de opinie realizat în rândurile celor mai puţin de un million de abonaţi la Star Wars: The Old Republic. Conform rezultatelor obţinute, 40% dintre jucători au declarat că nu agreează soluţia unui abonament lunar plătit.

Star Wars The Old Republic

Urmărește Go4Games.ro pe Google News