Stormdivers, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2018
Stormdivers, anunţat oficial

Housemarque, studioul din spatele unora dintre cele mai bine realizate jocuri arcade din ultimii ani (Resogun, Materfall sau Nex Machina fiind doar câteva exemple), a anunţat Stormdivers, un nou titlu ce va încerca să combine gameplay-ul intens caracterstic creaţiilor companiei cu o abordare axată în special pe multiplayer.

Stormdivers va fi primul joc al celor de la Housemarque dezvoltat sub forma unui serviciu de durată, ce va primi update-uri şi suport pentru un timp îndelungat. De asemenea, producătorii promit că fanii vor avea ocazia să joace Stormdivers înaintea lansării propriu-zise (probabil prin intermediul unei versiuni Early Access) şi vor putea contribui cu propriul feedback la procesul de realizare a jocului.

Pentru Stormdivers, Housemarque a apelat din nou la motorul grafic Unreal Engine 4 (al doilea joc al companiei realizat cu ajutorul acestei tehnologii, după Materfall), îmbunătăţit cu setul de efecte speciale Housemarque VFX Engine, realizat in-house de studioul finlandez.

Nu au fost oferite încă alte detalii despre o eventuală perioadă de lansare sau platformele pe care îşi va face apariţia Stormdivers.

Stormdivers

StormdiversStormdivers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News