The Day Before – noi secvențe de gameplay din misteriosul MMO open world

Autor: Cosmin Aionita | 01.03.2021
The Day Before – noi secvențe de gameplay din misteriosul MMO open world
Foto: Fntastic / Mytona

Cu ocazia IGN Fan Fest 2021, publisher-ul Mytona și studioul Fntastic au dezvăluit noi secvențe de gameplay din misteriosul MMO open world The Day Before, întregul clip putând fi vizionat în continuare.

O altă pandemie care  decimează lumea

Acțiunea din The Day Before se va desfășura într-o Americă decimată de o pandemie necruțătoare. Oamenii fie au fost infectați și transformați în abominații aflate mereu în căutare de hrană vie, fie încearcă să supraviețuiasca ucigându-se între ei pentru mâncare, arme și vehicule.

În gameplay, The Day Before va pune accentul pe supraviețuirea cu orice preț: jucătorii se vor afla într-o permanență căutare de mijloace de transport și adăposturi, vor explora case și zgârie-nori pentru a găsi resursele necesare, iar mediul înconjurător și comportamentul armelor vor fi realiste, iar vehiculele foarte detaliate.

În această lume există însă și un licăr de speranță: coloniile de supraviețuitori. Jucătorii își pot aduce aportul la restaurarea civilizației și a societății prin localizarea și ajutarea acestor colonii, unde vor putea comercializa loot-ul acumulat și vor avea ocazia să comunice, în singuranță, cu alți participanți la joc.

The Day Before nu are încă o dată (sau o perioadă) de lansare stabilită, jocul urmând să-și facă apariția, pentru PC, prin intermediul Steam.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News