The Day Before – peste 10 minute de gameplay din MMO-ul open world cu zombie

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2021
The Day Before – peste 10 minute de gameplay din MMO-ul open world cu zombie
Foto: Fntastic / Mytona

Prin intermediul colegilor de la IGN, publisher-ul Mytona și studioul Fntastic au dezvăluit un segment nou de gameplay din misteriosul MMO open world The Day Before, acesta prezentând secvențe de pilotat vehicule pe teren accidentat, explorare, dar și atacuri ale infectaților. Acțiunea începe, în clipul de mai jos, după 1 minut și 50 de secunde.

The Day Before – zombies, pandemie și o Americă decimată

Acțiunea din joc se va desfășura într-o Americă decimată de o pandemie necruțătoare. Oamenii fie au fost infectați și transformați în abominații aflate mereu în căutare de hrană vie, fie încearcă să supraviețuiasca ucigându-se între ei pentru mâncare, arme și vehicule.

În gameplay, The Day Before va pune accentul pe supraviețuirea cu orice preț: jucătorii se vor afla într-o permanență căutare de mijloace de transport și adăposturi, vor explora case și zgârie-nori pentru a găsi resursele necesare, iar mediul înconjurător și comportamentul armelor vor fi realiste, iar vehiculele foarte detaliate.

În această lume există însă și un licăr de speranță: coloniile de supraviețuitori. Jucătorii își pot aduce aportul la restaurarea civilizației și a societății prin localizarea și ajutarea acestor colonii, unde vor putea comercializa loot-ul acumulat și vor avea ocazia să comunice, în singuranță, cu alți participanți la joc.

The Day Before nu are încă o dată de lansare stabilită, jocul urmând să-și facă apariția, pentru PC, prin intermediul Steam.

The Day Before

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News