The Day Before va oferi suport pentru Ray Tracing. Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 05.01.2022
The Day Before va oferi suport pentru Ray Tracing. Când se lansează jocul
Foto: Fntastic / Mytona

În timpul prezentării susținute de NVIDIA cu ocazia CES 2022, a fost dezvăluit faptul că MMO shooter-ul open world The Day Before, așteptat pe piață în vara acestui an, va beneficia de suport complet pentru tehnologiile NVIDIA RTX. Mai exact, jocul dezvoltat de studioul Fntastic va include reflexii, ocluzie ambientală și iluminare globală ray-traced, precum și suport pentru NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling).

Cu această ocazie, a fost lansat și un nou trailer pentru joc, prezentând implementarea de Ray Tracing, și a fost reconfirmată și data sa de lansare: 21 iunie 2022.

The Day Before – MMO într-o lume infestată cu zombies

Acțiunea din joc se va desfășura într-o Americă decimată de o pandemie necruțătoare. Oamenii fie au fost infectați și transformați în abominații aflate mereu în căutare de hrană vie, fie încearcă să supraviețuiasca ucigându-se între ei pentru mâncare, arme și vehicule.

În gameplay, The Day Before va pune accentul pe supraviețuirea cu orice preț: jucătorii se vor afla într-o permanență căutare de mijloace de transport și adăposturi, vor explora case și zgârie-nori pentru a găsi resursele necesare, iar mediul înconjurător și comportamentul armelor vor fi realiste, iar vehiculele foarte detaliate.

În această lume există însă și un licăr de speranță: coloniile de supraviețuitori. Jucătorii își pot aduce aportul la restaurarea civilizației și a societății prin localizarea și ajutarea acestor colonii, unde vor putea comercializa loot-ul acumulat și vor avea ocazia să comunice, în singuranță, cu alți participanți la joc.

The Day Before este așteptat pe 21 iunie 2022, pe PC, prin intermediul Steam.

Sursa: NVIDIA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News