The Elder Scrolls Online se relansează, renunţă la abonament, vine pe console

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2015
The Elder Scrolls Online se relansează, renunţă la abonament, vine pe console

The Elder Scrolls Online nu a fost tocmai jocul la sperau cei de la Bethesda. MMORPG-ul dezvoltat de ZeniMax Online Studios nu a reuşit să impresioneze jucătorii şi, probabil cel mai important pentru publisher, nu a reuşit să justifice plata unui abonament lunar, absolut necesar pentru a putea fi jucat. Astfel, The Elder Scrolls Online nu a fost în stare să-şi atinga obiectivele, lansarea jocului pe console fiind amânată pe termen nedefinit.

Iată că această aşteptare s-a terminat, Bethesda anunţând The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, o nouă versiune a jocului, care include tot conţinutul lansat până acum şi nu mai necesită un abonament lunar pentru a fi jucat. Mai mult, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited îşi va face debutul şi pe consolele de nouă generaţie (PlayStation 4 şi Xbox One) începând cu 9 iunie 2015. De asemenea, toţi posesorii de The Elder Scrolls Online de pe PC şi Mac (cu conturi active sau nu) vor primi automat upgrade-ul la The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited începând cu 17 martie 2015, toate conturile urmând sa fie reactivate (evident, fără necesitatea de a plăti un abonament lunar).

Totuşi, pentru jucătorii deschişi către conceptul de a plăti o taxă lunară, va fi introdus un serviciu suplimentar – ESO Plus, abonaţii care aleg să achite acest abonament urmând să primească acces la bonusuri in-game exclusive, o sumă lunară de coroane ce vor putea fi folosite în magazinul in-game şi toate DLC-uri viitoare. Toate aceste benificii vor fi valabile atât timp cât este activ (plătit) abonamentul ESO Plus. Toţi abonaţii plătitori actuali la The Elder Scrolls Online vor fi automat upgradaţi la abonamente ESO Plus atunci când se va face trecerea la The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, pe 17 martie 2015.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited va fi lansat pentru PlayStation 4 şi Xbox One pe 9 iunie 2015. De asemenea, versiunea actuală The Elder Scrolls Online va fi upgradată la ediţia Tamriel Unlimited începând cu 17 martie 2015.

The Elder Scrolls Online

Urmărește Go4Games.ro pe Google News