Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, un nou shooter free-to-play de la Ubisoft București

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2021
Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, un nou shooter free-to-play de la Ubisoft București
Foto: Ubisoft

În cadrul live stream-ului susținut cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a seriei Ghost Recon, Ubisoft a dezvăluit Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, un nou shooter multiplayer PvP ce urmează să fie disponibil în mod gratuit, în regim Free-to-play.

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline este dezvoltat de studioul Ubisoft din București, cu o vastă experiență în domeniu, membri ai echipei dezvoltatoare lucrând și la Ghost Recon Wildlands sau Ghost Recon Breakpoint.

O nouă abordare a genului Battle Royale

Gândit drept o experiență multiplayer, ce va putea acomoda peste 100 de jucători simultan, Ghost Recon Frontline va avea loc pe insula Drakemoor, un open world bogat în locații unice și diferite biomuri. Frontline va beneficia de numeroase moduri de joc, precum Expedition, descris de producători drept o nouă abordare asupra popularului mod Battle Royale.

Jucătorii vor fi împărțiți în echipe de câte trei, cu scopul de a coopera pentru a îndeplini obiective generate în mod dinamic în cadrul lumii de joc, fără a fi forțați sau limitați de cercul caracteristic acestui gen. Odată strânse informațiile necesare, jucătorii trebuie să acceseze un drop zone pentru a chema elicopterul salvator. În momentul în care se inițiază însă această procedură, celelalte echipe vor afla imediat locația din care este plănuită evacuarea și vor încerca să o împiedice. Echipele care vor reuși să-și îndeplinească obiectivele și să fie evacuate cu succes vor câștiga meciul.

Ubisoft promite că și alte moduri de joc vor fi disponibile în Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline în momentul în care jocul va fi lansat.

Ghost Recon Frontline va oferi un sistem de clase avansat, ce va permite jucătorilor să-și personalizeze și upgradeze fiecare soldat. Trei clase vor fi disponibile în cadrul primei sesiuni de test (Assault, Support și Scout), mai multe urmând să fie disponibile atunci când jocul se va lansa în mod oficial. Jucătorii vor putea schimba între aceste clase chiar în mijlocul bătăliei, pentru a diversifica cât mai mult experiența de gameplay.

Bogdan Bridinel, director de creație în cadrul studioului Ubisoft din București, a declarat următoarele:

Abia așteptăm să vedem reacțiile jucătorilor după prima noastră sesiune de test cu Ghost Recon Frontline. Vom lucra din greu pentru ajusta jocul în funcție de feedback-ul pe care îl așteptam în urma celor câtorva faze de testare live pe care le avem planificate înainte de lansare și ne dorim să oferim cea mai finisată și distractivă experiență pentru jucători.

Prima sesiune de testare, cu acces redus, va avea loc în perioada 14 – 21 octombrie 2021, doar pentru jucătorii de pe PC din Europa. Cei care doresc să participe se pot înscrie pe ghostreconfrontline.com.

Ghost Recon Frontline
Foto: Ubisoft

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline este dezvoltat de Ubisoft București, în colaborare cu Ubisoft Belgrad, Ubisoft Craiova, Ubisoft Kiev și Ubisoft Odesa, pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 4, PC (prin Ubisoft Connect) și Google Stadia. Jocul va oferi funcționalitate cross-play între aceste platforme.

Nu în ultimul rând, pentru a sărbători cei 20 de ani împliniți de seria Ghost Recon, Ubisoft oferă în mod gratuit primul Tom Clancy’s Ghost Recon, pentru PC, prin intermediul Ubisoft Connect.

Ghost Recon Frontline
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News