Tom Clancy’s The Division 2 – iată când se desfăşoară sesiunea Private Beta

Autor: Cosmin Aionita | 21.01.2019
Tom Clancy’s The Division 2 – iată când se desfăşoară sesiunea Private Beta

Ubisoft a dezvăluit perioada în care se va desfăşura sesiunea de testare Private Beta pentru Tom Clancy’s The Division 2: cei care au plasat o precomandă pentru joc îl vor putea încerca în intervalul 7 – 11 februarie 2019. De asemenea, şi cei care nu au optat încă pentru o precomandă pot aplica aici pentru participarea în acest beta.

Cu această ocazia, a fost lansat şi un nou trailer pentru Tom Clancy’s The Divison 2, acesta concentrându-se pe povestea jocului, fiind dezvăluite astfel trei tabere pe care jucătorii le vor înfrunta pe parcursul campaniei: True Sons, Hyenas şi Outcasts. De asemenea, în galeria ataşată, aveţi ocazia de a admira cele mai noi capturi de ecran din Tom Clancy’s The Divison 2.

Povestea din Tom Clancy’s The Division 2 are loc la şapte luni de la apariţia viruslui mortal din New York, acţiunea urmând să se desfăşoare, de această dată, în Washington DC, capitala Statelor Unite ale Americii. Sunt promise atât o campanie substanţială, precum şi conţinut endgame robust.

Tom Clancy’s The Division 2 este dezvoltat folosind o versiune actualizată a motorului grafic Snowdrop, de către Massive Entertainment (Ubisoft Massive), în colaborare cu studourile Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Bucureşti.

Tom Clancy’s The Division 2 va fi lansat pe 15 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy's The Division 2Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy's The Division 2Tom Clancy's The Division 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News