Trailer-ul noului film Tenet a fost prezentat în Fortnite. Urmează un film complet

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2020
Trailer-ul noului film Tenet a fost prezentat în Fortnite. Urmează un film complet

Regizorul Christopher Nolan, faimos mai ales grație trilogiei moderne de filme cu Batman (Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises), a încheiat un parteneriat cu Epic Games prin intermediul căruia premiera mondială a noului trailer pentru Tenet, cel mai nou film al lui Nolan, a avut loc în Fortnite. Da, ați citit bine, trailer-ul noului film Tenet a fost prezentat în Fortnite. Puteți urmări acest trailer în continuare.

După eveniment, cuoscutul jurnalist Geoff Keighley, responsabil pentru inițiativa Summer Game Fest, a dezvăluit, prin intermediul contului său de Twitter că parteneriatul dintre Christopher Nolan și Epic Games va continua, iar, pe parcursul verii acestui an, unul dintre filmele regizorului va fi transmis, integral, prin intermediul Fortnite. Conform lui Keighley, filmul va fi “proiectat” gratuit pentru jucaăorii de Fortnite. Totuși, momentan nu știm exact despre ce peliculă este vorba.

Colaborările dintre Fortnite și lumea filmului nu sunt un lucru nemaîntâlnit, jocul celor de la Epic Games găzduind până acum tot felul de event-uri inspirate din serii de filme foarte populare, precum Star Wars sau John Wick.

Rapper-ul american Scott Travis a cântat în Fornite pentru milioane de jucători

De curând însă, Fornite și-a “lărgit orizonturile”, pe perioada izolării cauzată de pandemia de coronavirus, jocul celor de la Epic Games găzduind un veritabil turneu de concerte ale rapper-ului american Travis Scott. La primul dintre aceste concerte au asistat, conectați fiind la Fortnite, nu mai puțin de 12,3 milioane de jucători.

Fortnite poate fi jucat gratuit, în regim Free-to-play, pe PC și Mac, consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, precum și pe tabletele și telefoanele mobile bazate pe sistemele de operare Android și iOS.

După ce trailer-ul noului film Tenet a fost prezentat în Fortnite, premiera peliculei regizate de Christopher Nolan este programată pentru 17 iulie 2020, însă acest termen ar putea fi amânat din cauza crizei sanitare mondiale cauzate de pandemia de COVID-19.

Sursa: Android Central

Urmărește Go4Games.ro pe Google News