Turneul Naţional de League of Legends – sezonul al doilea e gata de start

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2017
Turneul Naţional de League of Legends - sezonul al doilea e gata de start

Riot Games organizează, în această primăvară, cel de-al doilea sezon al Turneului Naţional de League of Legends. Acest sezon va avea, la fel ca şi primul, etapă online şi etapă offline, cea din urmă urmând să se desfăşoare în cadrul East European Comic Con.

În acest an, premiile oferite în cadrul celui mai mare turneu de League of Legends din România se vor ridica la suma de 4 000 de euro.

Înscrierile în etapa online sunt deschise până pe 29 martie, meciurile acestei faze urmând să înceapă pe data de 31 martie şi să se încheie pe 21 aprilie. Etapa finală a turneului va avea loc în cadrul convenţiei East European Comic Con din această primăvară, ce se va desfăşura între 5 şi 7 mai.

În primul sezon al Turneului Naţional de League of Legends au fost înscrise peste 200 de echipe în etapa online, cele mai bune două luptându-se pentru premiul cel mare la Auditorium Pallady în faţa a mii de oameni. Evenimentul a fost transmis live atât la televizor, cât şi pe canalul de Twitch.tv al Riot Games România.

Turneului Naţional de League of Legends este realizat cu susţinerea Lenovo, HyperX şi Nitro Concepts. Înscrierile în etapa online a sezonului al doilea sunt gratuite şi pot fi realizate pe site-ul: battlegrounds.leagueoflegends.com/ro. Tot acolo poate fi accesat şi regulamentul complet al competiţiei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News