GTA+ este un nou abonament dedicat jucătorilor de GTA Online. Ce avantaje aduce și cât costă

Autor: Cosmin Aionita | 29.03.2022
GTA+ este un nou abonament dedicat jucătorilor de GTA Online. Ce avantaje aduce și cât costă
Foto: Rockstar Games

După lansarea lui Grand Theft Auto V pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X|S, Rockstar Games revine cu o nouă ofertă pentru împătimiții modului de joc online: GTA+ este un nou serviciu premium dedicat jucătorilor de GTA Online pe noile platforme next-gen.

Disponibil începând de astăzi, 29 martie 2022, serviciul GTA+ le va aduce abonaților, lunar, câte 500 000 de dolari GTA în conturi, alături de posibilitatea de a revendica proprietăți din Los Santos sau din proximitate, ce vor debloca update-uri de gameplay, upgrade-uri speciale pentru mașini, reduceri de prețuri, bonusuri de dolari GTA sau RP și multe altele.

Spre exemplu, în prima lună a acestui serviciu, în perioada 29 martie – 27 aprilie, abonații vor primi, pe lângă cei 500 000 de dolari GTA, mașina The Principe Deveste Eight (alături de upgrade-ul Hao’s Special Works, precum și livery-urile HSW Orange Trip și HSW CMYK Glitch), Auto Shop-ul din La Mesa (cu update-uri de gameplay din partea Los Santos Tuners), upgrade-ul gratuit la Aquarius Super Yacht pentru actualii deținători de Yacht-uri, obiectele de vestimentație The Gussét Frog Tee și Broker Prolaps Basketball Top și Shorts, bonusuri de GTA$ și RP pentru cursele din Hao’s Special Works Race Series și altele.

De asemenea, abonații GTA+ vor putea beneficia de Shark Card-uri exclusive, ce oferă câștiguri suplimentare, disponibile pe PlayStation Store și Microsoft Store. Nu în ultimul rând, serviciul va oferi abonaților recompense unice în fiecare lună, pe care le veți putea revendica prin intermediul magazinelor disponibile prin intermediul browser-ului din GTA Online.

Toate avantajele aduse de GTA+ vor fi oferite în schimbul unui abonament lunar al cărui preț este echivalent cu 5,99$. Cei care doresc activarea acestui abonament trebuie să dețină un exemplar al jocurilor Grand Theft Auto V sau Grand Theft Auto Online pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X|S.

Sursa: Rockstar Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News