Valorant este noul shooter multiplayer de la autorii League of Legends

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2020
Valorant este noul shooter multiplayer de la autorii League of Legends

Mai ţineţi minte Project A, first person shooter-ul multiplayer dezvoltat de Riot Games, părinţii foarte popularului League of Legends? Ei bine, producătorii au revenit cu detalii despre acest titlu, confirmând şi numele său oficial: Valorant.

Valorant îşi propune să fie un shooter multiplayer orientat către confruntările dintre două echipe a câte cinci jucători. Va fi folosit, de asemenea, conceptul de multipli eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi speciale, în stilul Overwatch, însă cu un gameplay mult mai axat pe schimburile de focuri propriu-zise. Cu alte cuvinte, stilul artistic din Valorant ar trebui să fie foarte familiar fanilor Overwatch, în timp ce gameplay-ul va face cu ochiul pasionaţilor de Counter-Strike.

Lansarea lui Valorant este programată pentru vara acestui an, în ediţia iniţială a jocului urmând să se regăsească nu mai puţin de opt eroi jucabili, fără legătura cu universul League of Legends, precum şi patru hărţi. Echipa producătoare pune un accent deosebit de optimizarea tehnologiei şi infrastructurii online din spatele jocului, Riot Games promiţând îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveste prevenirea lag-ului sau detectare şi eliminarea trişorilor.

Conform promisiunilor venite din partea producătorilor, Valorant ar trebui să ruleze cu un minim de 30 de cadre pe secundă pe computerele cu specificaţiile minime (acestea pot fi şi mai vechi de zece ani!) şi între 60 şi 144 de cadre pe secundă pe sistemele moderne.

Valorant urmează să fie lansat în vara lui 2020.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News