Valorant primește o nouă serie de actualizări

Autor: Vlad Ionescu | 02.03.2021
Valorant primește o nouă serie de actualizări

Următoarea actualizare Valorant va fi introdusă în curând și va aduce câteva modificări, conținut nou, inclusiv următorul agent jucabil – Astra –, mai multe comenzi vocale tactice (pentru cei fără microfoane) și multe altele. Printre actualizările importante din Patch 2.04 este inclus și teleportorul din harta Bind, care are acum ușile deschise pentru a preveni campingul în modul de joc Escalation.

Mai exact, în modul de joc Escalation, teleportorul din harta Bind va avea ușile încuiate, astfel încât jucătorii să nu poată să staționeze în interior.

Modificări importante la nivel de ranking

Patch 2.04 vine cu începutul episodului doi al sezonului competițional Act Two, ceea ce înseamnă că vor apărea unele modificări ale mai multor aspecte ale clasamentului din Valorant. Probabil cea mai mare astfel de schimbare este reprezentată de faptul că jucătorilor nu le va mai fi coborât ranking-ul la începutul unui act, daca aceștia se plasează în orice rank cu excepția ultimelor două. De asemenea, nu veți mai fi nevoiți să jucați decât un singur placement match pentru a avea rank-ul afișat (spre deosebire de cinci, cum este acum).

În schimb, atingerea ultimelor două niveluri de ranking va fi mai dificilă, obligând jucătorii să atingă anumite niveluri de Rank Rating înainte să poată fi promovați. Toturor jucătorilor de rank Radiant sau Immortal le vor fi reduse Rank Rating-urile și vor fi retrogradați la Immortal la startul noului act. Astfel, utilizatorii vor fi nevoiți să dovedească din nou că-și merită locurile în cele două rank-uri de top prin susținerea mai multor meciuri la acele niveluri.

Atingerea rank-ului Radiant va fi acum mai dificilă, necesitând ca un jucător să se claseze în top 500 din regiunea lui și să mențină un RR stabilit.

  • America latină și Coreea de Sud: 100 RR
  • Brazilia: 200 Rank Rating
  • America de Nord și Asia: 300 RR
  • Europa: 400 RR

Sursa: TechNotification.com, GInfinityEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News