Vinnie Jones se alătură jocurilor World of Tanks pentru Operațiunea de Sărbători 2024

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2023
Vinnie Jones se alătură jocurilor World of Tanks pentru Operațiunea de Sărbători 2024
Foto: Wargaming

Franciza World of Tanks (World of Tanks, World of Tanks Blitz și World of Tanks Modern Armor) își continuă tradiția anuală de celebrare a sărbătorilor de iarnă împreună cu comunitatea, invitând o celebritate drept ambasador special. În acest an, renumitul fost fotbalist și star de film Vinnie Jones este gata să-și împrumute caracterul dur, dar carismatic, francizei World of Tanks în evenimentul Operațiunea de Sărbători 2024.

Vinnie Jones a lucrat pe ascuns ca “zdrahon” pentru Moș Crăciun, „rezolvându-i” pe cei care au ajuns pe „lista obraznicilor”. În acest an însă, Vinnie a ales să-și dea demisia din postul de angajat al lui Moș Crăciun, căutând o nouă oportunitate: să devină un comandant în World of Tanks… însă nu înainte ca el și echipajul său să mai „curețe” o „listă de obraznici”.

Ai auzit bine, îmi pun deoparte acadelele pentru a mă alătura jucătorilor minunați ai World of Tanks pentru Operațiunea de Sărbători 2024. Zilele în care aplicam corecții celor din lista obraznicilor s-au încheiat. Acum sunt comandant în World of Tanks, și de-acum încolo cântăm ‘Jingle Bells’!

– Vinnie Jones, ambasador de sărbători al World of Tanks.

Vinnie Jones World of Tanks
Foto: Wargaming

Fă echipă cu Vinnie Jones în Garaj, de unde va oferi sarcini și misiuni celor mai festivi și dedicați tanchiști. Finalizarea cu succes a acestor misiuni va recompensa jucătorii cu elemente de personalizare tematice precum stiluri de tancuri inspirate din celebrități, embleme, inscripții, autocolante, medalii, decorațiuni unice, avataruri și multe altele. De asemenea, jucătorii din World of Tanks și World of Tanks Modern Armor îl pot recruta pe Vinnie în echipajele lor de tancuri, vocea sa inconfundabilă fiindu-le de ajutor acestora în lupte.

Operațiunea de Sărbători 2024 va începe pe 1 decembrie, tanchiștii World of Tanks de pe toate platformele putându-i-se alătura lui Vinnie în această aventură de sărbători.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe https://holidayops.wargaming.net/.

Vinnie Jones World of Tanks
Foto: Wargaming

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News