Wargaming a împlinit 25 de ani! Donație de un sfert de milion de dolari către Ucraina

Autor: Cosmin Aionita | 03.08.2023
Wargaming a împlinit 25 de ani! Donație de un sfert de milion de dolari către Ucraina
Foto: Wargaming

Wargaming, compania din spatele foarte popularelor jocuri World of Tanks și World of Warships, și-a sărbătorit cea de 25-a aniversare. Pentru a marca un sfert de secol în industria divertismentului digital, Wargaming va susține o serie de activități aniversare în cadrul jocurilor companiei.

Jucătorii de World of Tanks de pe PC pot lua parte la un event in-game cu tematica aniversării de 25 de ani ce le va permite câștigarea de credite, decal-uri, embleme etc. Jucătorii de World of Warships vor avea ocazia de a câștiga bonusuri economice, steaguri de semnalizare și alte recompense prin completarea unei serii de misiuni speciale.

În World of Tanks Blitz, jucătorii vor avea acces la un quest special „Wargaming Turns 25!”, prin intermediul căruia vor putea câștiga recompense, printre care și un avatar legendar aniversar. Și jucătorii de World of Warplanes vor avea parte de o serie de misiuni aniversare, cu premii consistente, printre care o emblemă unică.

Mai mult, până pe 8 august, utilizatorii Steam vor putea beneficia de promoții la pachetele DLC pentru jocurile de la Wargaming, precum și un bundle aniversar „WG25: 4-in-1”, ce oferă vehicule puternice, valabilitate pentru Premium Account și elemente de personalizare, toate cu o reducere de preț de 90%. De asemenea, o reducere de 70% este oferită pentru bundle-ul aniversar World of Tanks/World of Warships. Mai multe detalii despre aceste oferte găsiți aici: https://store.steampowered.com/publisher/wargaming/sale/wargaming25thanniversary.

Nu în ultimul rând, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a companiei, Wargaming va dona 250.000 de dolari americani către Ucraina prin intermediul platformei de strângere de fonduri United24. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipament medical în vederea ajutării populației afectate de război.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News