WildStar – data de lansare, preţuri şi precomenzi

| 17.03.2014
WildStar - data de lansare, preţuri şi precomenzi

NCSOFT şi Carbine Studios au anunţat că MMO-ul SF action-adventure WildStar va fi lansat oficial pe 3 iunie 2014. Jocul va fi disponibil şi în România în principalele magazine retail şi online, WildStar urmând să fie oferit la precomandă începând de miercuri, 19 martie 2014, la un preţ sugerat de 179,99 de lei.

Cei care aleg să facă precomandă vor avea acces la o serie de evenimente beta (atât closed, cât şi open), şi vor primi obiecte in-game şi perk-uri exclusive:

WildStar• Early access la joc, cu trei zile înainte de lansarea oficială, cu începere de sâmbătă, 31 mai 2014
• Exclusiv: Rocket House
• decoraţiune mini-ship pentru casa din joc, care oferă puncte de experienţă suplimentare
• Storage bag cu 10 slot-uri, pentru un inventor mai spaţios
• Posibilitatea de a rezerva numele personajelor şi ale ghildelor, înainte de lansare

WildStar va fi disponibil în două variante. Ediţia Standard include jocul, 30 de zile de abonament şi un obiect de decoraţiune a casei din joc, pe temă Eldan. Pentru 70 de lei suplimentari, ediţia Deluxe a lui WildStar include toate elementele ediţiei Standard precum şi un pachet consistent de exclusivităţi: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucător şi un dye set Eldan în ediţie limitată. Ediţia Deluxe va beneficia de ambalaj metalic (SteelBook) şi va fi disponibilă în magazine, în cantităţi limitate.

Spre deosebire de alte jocuri de tip MMO, WildStar va oferi jucătorilor un stil distinct al animaţiilor, dar şi o estetică aparte. Mai mult decât atât, jocul va avea o personalitate unică, umor, dar şi multe secrete. WildStar va oferi jucătorilor libertatea de a trăi o experienţă MMO autentică şi de a explora planeta Nexus aşa cum îşi doresc.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News