Witchwood, un nou expansion pentru Hearthstone

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2018
Witchwood, un nou expansion pentru Hearthstone

Blizzard Entertainment pregăteşte Witchwood, cel mai nou expansion pack pentru extrem de popularul joc de cărţi Hearthstone. Astfel, începând de luna viitoare, cei mai curajoşi jucători vor putea vâna monştri şi vrăjitoare pentru a obţine cele 135 de cărţi noi ce aduc modificări ale mecanicilor de gameplay.

Magia neagră a corupt creaturile pădurii şi le-a asmuţit asupra capitalei ţinutului Gilneas din Azeroth, dar regele Genn Greaymane şi supuşii săi nu vor fi o pradă atât de uşoară. Locuitorii acestui ţinut se pot transforma în bestii cunoscute sub numele de worgen şi pot lupta împotriva Witchwood cu toate armele din dotare. Jucătorii de Hearthstone se vor alătura în curând haitei de worgen şi o vor ajuta să înfrunte aceste noi pericole.

Pentru a supravieţui nopţii, jucătorii vor putea folosi o serie de trucuri noi, printre care Echo. Cărţile cu Echo pot fi folosite de mai multe ori, oferind jucătorilor posibilitatea de a chema un minion sau de a folosi o vrajă de multiple ori într-o singură tură, atât timp cât au suficientă mana. După lansarea noului expansion, jucătorii vor avea la dispoziţie două săptămâni pentru a se înarma pentru Monster Hunt, o noua experienţă Hearthstone single player, ce promite sa îi trimită pe jucători în inima Witchwood pentru a anihila răul ce domneşte acolo.

Disponibile în aprilie 2018 pentru PC, Mac şi dispozitivele mobile cu sisteme de operare Windows, iOS şi Android, pachetele de cărţi The Witchwood vor putea fi câştigate în modul Arena sau achiziţionate cu moneda in-game (gold) sau cu bani reali, la preţuri similare cu celelalte pachete de cărţi. Începând de azi şi până la lansarea noului expansion, aliaţii Gilneas pot beneficia de o ofertă ce conţine 50 de pachete The Witchwood plus 20 de pachete bonus, precum şi spatele de carte gratuit “In a Dark Wood”. Această ofertă este disponibilă pe toate platformele la preţul de 49,99€ (o singură achiziţie permisă pentru fiecare cont).

Hearthstone Witchwood

Hearthstone WitchwoodHearthstone Witchwood

Urmărește Go4Games.ro pe Google News