World of Tanks: Operațiunea de Sărbători cu Arnold Schwarzenegger și Milla Jovovich

Autor: Cosmin Aionita | 26.11.2022
World of Tanks: Operațiunea de Sărbători cu Arnold Schwarzenegger și Milla Jovovich
Foto: Wargaming

Pentru prima oară în istorie, Arnold Schwarzenegger și Milla Jovovich se vor afla împreună pe ecran! În luna decembrie, celebrii actori vor ghida jucătorii în Operațiunea de Sărbători din franciza World of Tanks pe PC, mobil și console.

Sezonul festiv se încinge în World of Tanks PC, World of Tanks Blitz și World of Tanks Modern Armor!

În trailer-ul cinematic pentru Operațiunea de Sărbători din World of Tanks, Arnie și Milla participă la cea mai importantă misiune de până acum: salvarea sărbătorilor pentru Arthur și fiul său Mikey. Alătură-te lor în magicul tren Holiday Express care îi va duce în inima Satului de Vacanță din World of Tanks.

Am jucat drept erou în filme bazate pe jocuri, însă este pentru prima oară când eu însămi am devenit personaj într-un joc adevărat, dar sunt pregătită pentru acțiune! O altă premieră pentru mine este de a juca împreună cu legendarul Arnold Schwarzenegger. Împreună cu el, vom ghida jucătorii către un Sat de vacanță magic, înmânând cadouri jucătorilor din World of Tanks.

Milla Jovovich, star al filmelor de acțiune și ambasador al Operațiunii de Sărbători

Am participat anul trecut la un eveniment incredibil cu World of Tanks, iar când am fost întrebat dacă vreau să mă întorc, am spus imediat: ‘I´ll be back’. Eram sigur că acest eveniment va fi cu adevărat special, și am avut dreptate. Sunt onorat să joc împreună cu Milla Jovovich, pentru prima oară împreună. Recompensele și încercările Operațiunii de Sărbători sunt și mai bune cu această ocazie, iar eu pot combina două dintre lucrurile mele preferate: Sărbătorile și tancurile!

Arnold Schwarzenegger, ambasador al Operațiunii de Sărbători, star al filmelor de acțiune și deținător de tancuri

Tanchiștii se vor întâlni cu acest duo din filmele blockbuster în Garaj, acolo unde li se vor atribui misiuni. După îndeplinirea acestora, vor primi de la Arnie și Milla articole de personalizare precum stiluri pentru tancuri, embleme tematice, inscripții, autocolante și comandanți. Vocile lui Milla și Arnold vor apărea în World of Tanks pentru PC și console.

Christopher Chung, director al francizei World of Tanks, a declarat că este o onoare să-i aibă pe Arnold și Milla împreună pe ecran pentru prima oară în istorie în World of Tanks:

Precum multe milioane de jucători din întreaga lume, am urmărit filme cu Arnie și Milla jucând separat de-a lungul deceniilor. Parteneriatul cu ambele staruri mondiale în prima sărbătoare a întregii francize este un vis devenit realitate. Jucătorii noștri vor avea parte de ceva special, indiferent de platforma prin care se bucură aceștia de World of Tanks.

Evenimentul Sărbătorilor începe pe 1 decembrie și se încheie pe 9 ianuarie, 2023. Fiecare versiune a jocului are propriile seturi de date și oferte de Sărbători, personalizate pentru stilul de joc al fiecărei platforme.

World of Tanks PC
(1 decembrie – 9 ianuarie 2023)

Tanchiștii vor avea o serie de misiuni și încercări pentru a primi personalizări exclusive ale lui Arnie și Milla, precum și ocazia de a le avea pe ambele staruri ale Operațiunii de Sărbători drept comandanți de tancuri! Operațiunea de Sărbători 2023 va avea o monedă specială de eveniment, denumită Resurse. Toate activitățile festive se vor baza pe strângerea și investirea acestor resurse.

World of Tanks Modern Armor
(13 decembrie – 2 ianuarie 2023)

Jucătorii se pot alătura „Echipei Arnold” sau „Echipei Milla” în sezonul următor, participând la evenimentul și vânătorile Operațiunii de Sărbători. Aceștia pot obține recompense înaintând către obiectivul echipei proprii, obținând puncte pentru revendicarea de personalizări și conținut ale Operațiunii de Sărbători.

World of Tanks Blitz
(17 decembrie – 27 decembrie 2022)

În World of Tanks Blitz este disponibil un calendar complet al Operațiunii de Sărbători. Conectează-te la joc pentru a obține automat un cadou: avatarurile lui Arnold și Milla și bonusuri în joc. Câștigă lupte pentru a obține recompense tematice Arnold și Milla, precum camuflaje, articole de colecție și, mai presus de orice, un profil al lui Arnold.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News