World of Warcraft: Shadowlands a fost amânat!

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2020
World of Warcraft: Shadowlands a fost amânat!

Blizzard Entertainment a dezvăluit o veste mai puțin plăcută: expansion-ul World of Warcraft: Shadowlands, programat inițial pentru 27 octombrie 2020, a fost amânat! Astfel, noul expansion pentru cel mai popular MMORPG va mai întârzia, lansarea sa fiind totuși așteptată în cursul acestui an calendaristic.

Deși principalele noutăți aduse de acest expansion, precum zonele noi, campania, sistemul de acumulare de experiență și avansare în nivel, au fost finalizate, cei de la Blizzard Entertainment au nevoie de o perioadă suplimentară pentru a le testa și finisa așa cum se cuvine. De asemenea, în această perioadă de dezvoltare suplimentară se va acorda o atenție deosebită conținutului end-game din World of Warcraft: Shadowlands.

World of Warcraft Shadowlands Collector’s Edition sosește totuși la timp

Totuși, pentru a sublinia faptul că dezvoltarea acestui expansion pack se află pe un drum bun, Blizzard Entertainment va lansa pe 13 octombrie 2020 un așa-zis pre-patch pentru World of Warcraft, special conceput pentru a pregăti jocul pentru sosirea lui Shadowlands.

Aceasta nu este însă singura veste bună legată de această dată de 13 octombrie. Astfel, în ciuda faptului că World of Warcraft: Shadowlands a fost amânat, singura ediție fizică a acestui expansion pack – World of Warcraft Shadowlands Collector’s Edition – va fi disponibilă în magazinele din România începând cu 13 octombrie 2020.â

Pe lângă o sumedenie de alte bonusuri, acest pachet Collector’s Edition va include un cod pentru World of Warcraft: Shadowlands, ce va conferi acces la expansion pack atunci când acesta va fi disponibil.

Evoluție pentru universul World of Warcraft

World of Warcraft: Shadowlands va oferi jucătorilor posibilitatea să pășească în tărâmul morților, unde vor întâlni personaje de legendă, precum Uther the Lightbringer și Kael’thas.

Noua facțiune Covenants domină cele patru ținuturi din Shadowlands, iar jucătorii își vor putea îmbunătăți abilitățile în funcție de legătura pe care o dezvoltă cu cei care conduc aceste zone. De asemenea, pentru a face față asaltului pe care Sylvanas îl pregătește, jucătorii vor putea accesa clasa Death Knight, indiferent de rasa personajului din joc.

Nu în ultimul rând, utilizatorii de nivel maxim (dobândit înainte de lansarea acestui nou expansion pack) vor începe aventura din Shadowlands de la nivelul 50 și vor putea avansa până la 60.

World of Warcraft: Shadowlands ar urma să fie lansat până la sfârșitul anului 2020.

Sursa: World of Warcraft Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News