World of Warcraft: Warlords of Draenor – câştigă un beta key!

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2014
World of Warcraft: Warlords of Draenor – câştigă un beta key!

Update: Concursul s-a încheiat. Niciun mail primit după 26 august, ora 14:00, nu va fi luat în considerare. Momentan verificăm mail-urile primite pentru a stabili cine a raspuns corect şi vom reveni cât de curând posibil cu numele câştigătorilor.


Blizzard Entertainment împreună cu Go4games vă oferă ocazia de a încerca Warlords of Draenor, viitorul expansion pentru World of Warcraft, cu aproape trei luni înainte de lansarea oficială a acestuia!

Vă oferim nu mai puţin de 30 de key-uri pentru versiunea beta de Warlords of Draenor: tot ceea ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un mail pe adresa contact [at] go4games [punct] ro cu numele dvs. şi răspunsul la următoarea întrebare: Care a fost subtitlul expansion pack-ului pentru Warcraft II? Folosiţi „Concurs Warlords of Draenor” drept subiect pentru toate mail-urile trimise. Mesajele primite fără acest subiect nu participă în concurs.

Perioada de înscriere în concurs se va termina mâine, 26 august 2014, la orele 14:00. La scurt timp după expirarea perioadei de înscriere, vom trage la sorţi câştigătorii (dintre cei care au oferit răspunsul corect) şi îi vom anunţa pe site.

World of Warcraft: Warlord of Draenor va fi lansat pe 13 noiembrie 2014.

World of Warcraft Walords of Draenor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News