World of Warships primește primul comandant de navă român

Autor: Cosmin Aionita | 15.03.2024
World of Warships primește primul comandant de navă român
Foto: Wargaming

Wargaming, dezvoltatorul și publisher-ul jocului de lupte navale World of Warships, livrează în Early Access colecția mult-așteptată de crucișătoare Commonwealth. Linia nou-nouță de nave este acompaniată de un Event Pass nou, cu două căi de progres și cu o mulțime de recompense care pot fi deblocate astfel. În plus, evenimentul Piñata Hunt ajunge în joc cu o mecanică de joc nou, în timp util pentru 1 aprilie. Update-ul din martie prezintă, de asemenea, primul căpitan român din World of Warships, cu vocea cunoscutului actor George Lungoci.

World of Warships
Foto: Wargaming

Andrei Teodorescu ajunge în World of Warships

Primul comandant de navă vorbitor de limba română din joc, Andrei Teodorescu, le va fi disponibil jucătorilor români începând din această săptămână. Având vocea cunoscutului actor George Lungoci, acest amiral poate fi obținut utilizând codul „TEODORESCU” de pe această pagină. 20.000 de jucători norocoși vor avea șansa de a lupta împreună cu acesta în versiunea 13.2, însă cei care nu au apucat să îl recruteze în această perioadă nu trebuie să se îngrijoreze: la jumătatea lunii aprilie, căpitanul va deveni disponibil gratuit tuturor jucătorilor din lume printr-un Event Pass gratuit.

Piñata Hunt explodează cu recompense

Începând cu finalul lunii martie, evenimentul Piñata Hunt va aduce culoare jocului, cu luptele sale excentrice, în timp util pentru 1 aprilie. Două echipe cu câte șapte nave din generațiile VIII-IX se vor întrece pe o variantă modificată și unic decorată a hărții Hotspot, într-o cursă pentru scufundarea navei speciale Piñata. Ca parte a distracției, toate navele care concurează în eveniment vor fi decorate cu o selecție aleatorie de camuflaje tematice, explodând la distrugere cu o animație nou-nouță. Drept recompensă pentru eforturile zdrobitoare din aceste lupte, jucătorii vor primi jetoane speciale Piñata pentru camuflaje tematice permanente, o insignă și un steag comemorativ în Armory.

Evenimentul introduce o mecanică de joc nouă, cu adăugarea de „consumabile de suport”. Gama completă conține opt consumabile unice, cinci dintre acestea putând fi deblocate prin achiziție sau misiuni de luptă.

Crucișătoarele Commonwealth brăzdează mările

Direct din docuri: o nouă linie cu 10 crucișătoare reprezentând națiunile Commonwealth a lăsat ancora în Early Access. Aceste nave istorice ies în evidență prin daunele de care sunt capabile per minut, caracteristică contracarată de însă viteza redusă de a turelelor. Linia conține atât crucișătoare ușoare, cât și grele, iar artileria acestora începe cu tunuri de 152mm, până la cele de 203mm de la generația VIII în sus. Jucătorii pot să îmbunătățească puterea de foc cu ajutorul torpilelor, începând cu generația III.

Event Pass-ul pe echipe al Commonwealth acompaniază această nouă linie. Cu două căi de progres cu câte 20 de etape fiecare, acesta oferă o mulțime de recompense deblocabile pentru jucători, inclusiv căpitanul istoric Harold Farncomb cu 6 puncte de abilități, camuflaje, containere și jetoane care pot fi revendicate în Armory. Acest Event Pass înlocuiește misiunile zilnice cu unele săptămânale, ușurând progresul față de Pass-urile anterioare.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News