Logitech a lansat căștile wireless de gaming G435, ușoare și sustenabile

Autor: Adrian Popa | 15.09.2021
Logitech a lansat căștile wireless de gaming G435, ușoare și sustenabile

Logitech a anunțat căștile de gaming G435 LIGHTSPEED, care sunt foarte ușoare, vin în culori vii și au fost dezvoltate în mod sustenabil.

Căștile au drivere de 40 mm și o greutate de doar 165 de grame. Microfonul încorporat are funcție de reducere a zgomotului de fundal.

Potrivit producătorului, autonomia bateriei este de 18 ore în jocuri.

G435 sunt cele mai sustenabile căști wireless produse până acum de Logitech. Piesele din plastic sunt, în proporție de peste 20%, realizate din material reciclat, iar cartonul ambalajului este produs din materiale ce provin din păduri exploatate responsabil.

Căștile pot fi conectate la un dispozitiv prin intermediul tehnologiei LIGHTSPEED 2.4GHz sau prin Bluetooth. Dispozitivele sunt compatibile cu mai multe platforme, printre care PC-uri, smartphone-uri, tablete sau console video.

Citește și Logitech G435 review: căști de gaming wireless, ușoare și versatile

LIGHTSPEED 2.4 Ghz este o tehnologie care folosește un adaptor USB-A, similar cu cel de pe un mouse wireless.

Noile căști sunt disponibile în trei variante de culori: Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry și Off-White & Liliac. Acestea au incluse indicatoare tactile Braille pe părțile laterale, pentru o folosire mai ușoară în cazul persoanelor cu deficiențe de vedere.

Căștile Logitech G435 vor fi disponibile începând cu luna octombrie 2021 la prețul recomandat de 399 de lei. Precomenzile pot fi făcute începand cu 14 septembrie.

Logitech nu este la prima inițiativă eco. Producătorul elevețian de accesorii și periferice informează, prin intermediul ambalajelor, clienții în legătură cu impactul pe care îl au asupra mediului produsele sale.

Sursa: Logitech

CITEȘTE ȘI:

PlayStation 5 a primit update-ul ce adaugă posibilitatea de a extinde spațiul de stocare cu un SSD intern

Bun pe caniculă: Zephyr Pro este un mouse cu ventilator încorporat

Urmărește Go4Games.ro pe Google News