Marele jucător de CS:GO „s1mple”, prins în conflictul din Ucraina: Orașul meu este bombardat

Autor: Adrian Popa | 24.02.2022
Marele jucător de CS:GO „s1mple”, prins în conflictul din Ucraina: Orașul meu este bombardat

Oleksandr „s1mple” Kostyliev, unul dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști de Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), este prins în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Sasha, cum mai este numit gamerul, a scris pe Twitter că orașul lui se află sub bombardament. Kostyliev locuiește în capitala Kiev, care a fost vizată încă de la primele ore ale zilei de joi de atacuri cu rachete.

Jucători profesioniști și streameri – printre care se numără „timthetatman”, „Subroza”, „EliGe”, „ThixNation” -, dar și fani din toate colțurile lumii, s-au grăbit să îi transmită încurajări. „Ai grijă de tine”, este un mesaj care a apărut des ca răspuns la postările de pe Twitter ale gamerului profesionist.

Citește și: Jucătorul de la Real Madrid care este mai stresat când joacă CS:GO decât fotbal pe Bernabeu

Stresul pe care îl simt mulți cetățeni din Ucraina a fost exprimat de jucătorul de CS:GO. „Vă rog, vă rog, încetați, nu mai pot face asta, avem nevoie cu toții de pace”, a transmis el pe Twitter. „Sunt obosit de aceste știri”, a mai scris tânărul.

Foarte mulți cetățeni din Ucraina încearcă să fugă din zonele vizate de atacurile rușilor. Sunt cozi la benzinării, la bancomate, iar coloane imense de mașini puteau fi văzute în marile orașe.

Rusia a lansat, pe 24 februarie, un atac masiv împotriva Ucrainei, la care participă 190.000 de militari. Ofensiva militară a fost însoțită de atacuri informatice.

S1mple, unul dintre cei mai buni jucători din istoria CS:GO este, din 2016, membru al echipei Natus Vincere.

În clipul video de mai jos puteți vedea câteva dintre cele mai bune momente ale lui Kostyliev în competițiile din 2021:

Urmărește Go4Games.ro pe Google News