Accesoriu inedit pentru iPhone: mesaje și jocuri cu precizie mai ridicată?

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2024
Accesoriu inedit pentru iPhone: mesaje și jocuri cu precizie mai ridicată?
Foto: Clicks Technologies

Un accesoriu pentru telefoanele iPhone vă va permite să scrieți mesaje text mult mai corect și rapid, fără a vă lovi de obișnuitele litere lipsă sau cuvinte adăugate greșit de funcția auto-correct. Mai mult, promite să confere iPhone-urilor un look mai serios, de telefon de business din anii 2000 (à la Blackberry).

Este vorba despre o mini-tastatură cu butoane fizice, ce se atașează telefoanelor iPhone sub forma unei carcase de protecție pentru acestea. Accesoriul este dezvoltat de o companie numita Clicks Technology, lăudându-se că, prin eliminarea tastaturii virtuale, oferă mai mult spațiu de ecran pentru aplicațiile și jocurile preferate.

Și pentru că tot a venit vorba despre jocuri, anumite titluri mobile ar putea beneficia de pe urma butoanele fizice, ce oferă un control mult mai exact față de ecranul tactil al telefonului.

Folosim tastaturi pe computerele noastre desktop și laptop, dar și pe tablete, în fiecare zi. Este destul de ciudat că am abandonat butoanele fizice pe smartphone.

– Michael Fisher, cofondator al Clicks Technology, dar și YouTuber celebru, cunoscut drept MrMobile

Acest accesoriu Clicks pentru telefoanele iPhone va fi disponibil în trei versiuni, pentru modelele iPhone 14 Pro (139$), iPhone 15 Pro (139$) și iPhone 15 Pro Max (159$), în două variante de culori: galben și gri.

Carcasele Click pentru iPhone 14 Pro și iPhone 15 Pro vor fi disponibile în luna februarie a acestui an, în timp ce versiunea pentru iPhone 15 Pro Max va fi lansată în primăvară.

Clicks aduce tactilitatea și precizia unei tastaturi fizice pentru utilizatorii de iPhone: oamenii nu vor mai fi nevoiți să aștepte până ajung la birou pentru a crea sau comunica cu feedback-ul satisfăcător pe care numai butoanele reale îl pot oferi.

– Michael Fisher, cofondator al Clicks Technology

Sursa: The Sun, MrMobile YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News