Actorul Salman Khan a câștigat procesul împotriva jocului video viral care îl parodia

Autor: Adrian Popa | 08.09.2021
Actorul Salman Khan a câștigat procesul împotriva jocului video viral care îl parodia
Foto: Profimedia Images

Actorul indian Salman Khan a câștigat un proces împotriva dezvoltatorului jocului video „Selmon Bhoi”, care a devenit un hit în statul asiatic.

În joc, personajul principal controlează un vehicul pe o planetă ciudată și ucide extratereștri, dar și animale precum cămile, urși polari sau căprioare.

În „Selmon Bhoi”, personajul principal este, de fapt, Salman Khan. Titlul îl parodiază pe actorul acuzat că a fugit de la locul accidentului după ce ar fi intrat cu mașina într-o brutărie. În urma incidentului o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Toate victimele erau oameni ai străzii. Khan a susținut că nu era el cel care se afla la volan, deși bodyguard-ul lui a susținut acest lucru.

Un judecător a restricționat temporar accesul la joc și a decis că dezvoltatorul The Parody Studios Pvt Ltd nu mai poate disemina, relansa sau recrea un joc sau alt tip de conținut care are legătură cu starul de la Bollywood. Reprezentanța Google din India a fost, de asemenea, parte în proces, alături de The Parody Studios.

Jocul avea un rating ridicat în Google Play, de 4,7/5. Instanța i-a cerut dezvoltatorului să elimine jocul din magazinul virtual, dar și de pe alte platforme.

Salman Khan este iubitul Iuliei Vântur, o fostă vedetă de televiziune din România.

Sursa: The Indian Express

CITEȘTE ȘI:

Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de „Așii Amanetului”

Urmărește Go4Games.ro pe Google News