Assassin’s Creed: Indentity soseşte în curând pe iOS

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2016
Assassin's Creed: Indentity soseşte în curând pe iOS

Chiar dacă zvonurile indică faptul că Ubisoft nu va mai lansa în acest an un joc Assassin’s Creed din seria principală, compania franceză continuă să anunţe noi titluri ale seriei. De această dată avem de-a face cu Assassin’s Creed Identity, descris drept primul action RPG al seriei.

Pentru a elimina orice urmă de confuzie, Assassin’s Creed Identity va fi un titlu dedicat dispozitivelor mobile bazate pe iOS, în care jucătorii vor avea ocazia să se întoarcă în perioada Italiei renascentiste, atât de populară datorită trilogiei lui Ezio Auditore. Se va putea alege dintre patru clase de asasini: Berserker, Shadow Blade, Trickster şi Thief, iar eroul rezultat va putea fi personalizat în detaliu.

Bazat pe motorul grafic Unity, Assassin’s Creed Identity va beneficia de o prezentare grafică de top pentru dispozitivele mobile, dar şi trei metode de control caracteristice acestor device-uri: tap-to-move, stick-uri analogice virtuale sau controlul direct cu ajutorul unui gamepad compatibil. Assassin’s Creed Identity este dezvoltat de studioul Blue Byte.

Assassin’s Creed Identity va fi lansat pe 25 februarie 2016, prin intermediul AppStore de pe iOS, la un preţ echivalent cu 3,99£. Jocul va necesita iOS 7, un telefon iPhone 5 sau mai recent sau o tabletă iPad 3 sau mai recentă.

Assassin's Creed Identity

Assassin's Creed IdentityAssassin's Creed Identity

Assassin's Creed IdentityAssassin's Creed Identity

Urmărește Go4Games.ro pe Google News