Assassin’s Creed Rebellion va fi lansat pentru dispozitivele mobile

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2017
Assassin's Creed Rebellion va fi lansat pentru dispozitivele mobile

Tocmai când credeam că, în ceea ce priveşte seria Assassin’s Creed, Ubisoft va alege să se concentreze doar pe proaspăt anunţatul Assassin’s Creed Origins, compania franceză ne surprinde din nou, dezvăluind Assassin’s Creed Rebellion.

Rebellion este un titlu free-to-play dedicat dispozitivelor mobile, dezvoltat în colaborare cu studioul Behaviour Interactive. Jocul va încerca să îmbine elementele de RPG cu cele de strategie şi un stil artistic foarte prietenos şi pentru publicul mai tânăr, acţiunea urmând să se desfăşoare, din nou, în secolul al XV-lea, în Spania.

Va trebui ca jucătorii să-şi construiască propriul centru de operaţiuni al frăţiei asasinilor, să-l gestioneze, să-şi recruteze proprii ucenici din rândurile a nu mai puţin de 40 de asasini disponibili (dintre care nu vor lipsi personaje deja consacrate, cum ar fi Ezio Auditore, Aguilar, Shao Jun, Claudia sau Machiavelli, dar şi 20 de eroi noi, special creaţi pentru acest joc) şi, prin intermediul acestora, să ducă la bun sfârşit diferite misiuni.

Assassin’s Creed Rebellion urmează să fie lansat în versiuni pentru iPhone, iPad, iPod Touch (minimum iOS 8), dar şi pentru terminalele bazate pe Android (minimum Android 4.1, fiind optimizat pentru dispozitivele cu cel puţin 2GB de memorie RAM).

Assassin's Creed Rebellion

Urmărește Go4Games.ro pe Google News