Cel mai bun telefon pentru Fortnite?

Autor: Cosmin Aionita | 28.11.2018
Cel mai bun telefon pentru Fortnite?

Fortnite Battle Royale demonstrează încă o dată că este cel mai popular joc video al momentului, Epic Games dezvăluind ca numărul de utilizatori înregistraţi pentru acest titlu a depăşit ameţitorul număr de 200 de milioane, cu nu mai puţin de 60% mai numeroşi decât erau în luna iunie, când compania raportase “doar” 125 de milioane de jucători de Fortnite.

Nu ar trebui să ne mire că Fortnite este atât de apreciat, jocul celor de la Epic Games fiind disponibil pentru toate platformele de gaming actuale, pornind de la PC şi Mac, trecând prin consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch şi sfârşind cu dispozitivele mobile bazate pe sistemele de operare iOS şi Android.

Şi pentru că tot a venit vorba despre versiunile mobile ale jocului, un mesaj publicat de Nick Chester (PR-ul celor de la Epic Games) prin intermediul Twitter dezvăluie că posesorii celor mai recente modele de iPhone (iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR) se pot bucura de un framerate de 60 de cadre pe secundă în Fortnite Battle Royale. Această realizare este demnă de laudă, având în vedere că doar versiunile pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One ale jocului reuşeau să ajungă la această performanţă până acum.

Totuşi, nu totul e roz în tabara Apple atunci când vine vorba de Fortnite. Cel mai recent update major al jocului a introdus posibilitatea ca jucătorii să-şi trimită cadouri in-game între ei, această opţiune fiind prezenta în toate versiunile jocului, mai puţin cea pentru dispozitivele iOS. Conform celor de la Epic Games, de vina pentru excluderea acestei funcţii ar fi regulile restrictive ale celor de la Apple în privinta gift-urilor virtuale oferite prin intermediul ecosistemului lor.

Fortnite este disponibil, în mod gratuit, pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, MacOS X, iOS şi Android.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News