Cel mai bun telefon pentru Fortnite? Obține performanță peste PS4 sau Xbox One

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2020
Cel mai bun telefon pentru Fortnite? Obține performanță peste PS4 sau Xbox One

Telefoanele oferite de producătorul chinez OnePlus și-au câștigat renumele de a fi unele dintre cele mai rapide terminale mobile inteligente bazate pe sistemul de operare Android, dacă nu chiar cele mai rapide din această gamă de smartphone-uri. Mergând pe această logică, era doar o chestiune de timp până când OnePlus urma să prezinte una dintre creațiile sale drept “cel mai bun telefon pentru Fortnite”.

Astfel, producătorul chinez a anunțat încheierea unui nou acord cu Epic Games, prin intermediul căruia varianta mobilă a celebrului și extrem de popularului joc Fortnite urmează să ruleze în sfârșit la 90fps, iar noua gamă de telefoane OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro va fi prima ce va primi suport oficial pentru acest framerate ridicat.

Peste capabilitățile consolelor actuale

Majoritatea telefoanelor mobile inteligente existente deja pe piață pot rula Fortnite cu framerate-uri de 30 de cadre pe secundă, ba chiar 60fps în cazurile unor modele mai performante. Totuși, dacă doreați o fluență și mai ridicată a acestui joc, erați nevoiți, până acum, să îl rulați pe un PC capabil sau pe o tabletă high-end precum modelele iPad Pro. Nici măcar consolele actuale (Xbox One sau PlayStation 4) nu sunt capabile să ruleze Fortnite cu un framerate mai mare de 60fps.

Evident, aceste limite sunt pe cale să fie eliminate complet, ecranele cu rate de refresh de 90Hz și 120Hz, caracteristice pentru OnePlus 8, respectiv pentru OnePlus 8 Pro (dar și pentru alternativele de la alți producători), alături de puternicul cip Snapdragon 865 de la Qualcomm facilitând atingerea unor astfel de performanțe chiar și în jocurile pentru mobile.

Din păcate pentru posesorii modelelor anterioare de telefoane OnePlus ce ofereau ecrane cu rate de refresh de 90Hz – OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro –, opțiunea de 90fps în Fortnite nu este încă disponibilă pe aceste terminale.

Fortnite poate fi jucat gratuit, în regim Free-to-play, pe PC și Mac, consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, precum și pe tabletele și telefoanele mobile bazate pe sistemele de operare Android și iOS.

cel mai bun telefon pentru Fortnite

Sursa: OnePlus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News