Creatorii jocului Candy Crush au lansat un nou joc de la care au așteptări uriașe

Autor: Cosmin Aionita | 17.07.2020
Creatorii jocului Candy Crush au lansat un nou joc de la care au așteptări uriașe

După succesul înregistrat cu Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, cei de la Activision sunt foarte “puși pe treabă” în privința francizei Crash Bandicoot. Pe lângă proaspăt anunțatul Crash Bandicoot 4: It’s About Time, publisher-ul pregătește un nou joc cu simpaticul marsupial, de această dată de produs de studioul King, creatorii foarte popularului Candy Crush.

La fel ca în cazul lui Candy Crush, și viitorul Crash Bandicoot: On the Run! va fi un titlu dedicat dispozitivelor mobile, incadrându-se, după cum îi lasă de înțeles și titlul, în genul “endless runner”. Practic, jucătorii vor avea misiunea de a-l feri pe simpaticul Crash de tot felul obstacole în timp ce acesta fuge. Mai mult, de această dată Crash își va putea crea propriile arme pentru a-l înfrunta, din nou, pe neobositul său inamic Neo Cortex.

Nu avem încă o dată de lansare exactă pentru Crash Bandicoot: On the Run!, jocul urmând să fie disponibil pentru dispozitivele mobile bazate pe sistemele de operare Android și iOS.

Continuarea oficială a seriei Crash Bandicoot sosește anul acesta pe console

În schimb, pasionații de jocuri pe console vor primi, în această toamnă, continuarea oficială a seriei: Crash Bandicoot 4: It’s About Time, realizată de studioul Toys for Bob.

Călătorind în trecut la finalul jocului Crash Bandicoot: Warped, Crash Bandicoot 4: It’s About Time va începe fix după ce Neo Cortex, Dr. N. Tropy și Uka Uka sunt părăsiți pe o planetă îndepărtată. După zeci de ani de încercări, cei trei reușesc să scape deschizând un portal capabil sa îi transporte prin timp și spațiu. Singurul impediment dintre aceștia și obiectivul lor de a domina universul este reprezentat de cei doi marsupiali năzdrăvani de pe N. Sanity Island: Crash și sora sa Coco Bandicoot.

Pe parcursul aventurii din It’s About Time, jucătorii vor descoperi patru Măști Cuantice, gardieni ai spațiului și ai timpului, ce le vor conferi puterea să modifice legile care guvernează universul. Astfel, Crash & co. vor dobândi puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile. Primele dintre aceste măști sunt Masca Timpului, ce încetinește totul în jurul său, și Masca Gravitației, care le permite marsupialilor să se deplaseze pe verticală.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time va fi disponibil, începând cu 2 octombrie 2020, pentru familiile de console PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Engadget

Urmărește Go4Games.ro pe Google News